FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 30. december 2009

Livraria da Vila ved Isay Weinfeld



Livraria da Vila ved Isay Weinfeld

tirsdag den 22. december 2009

Bisazza Åbner en nye flagskibsbutik i Miami

Bisazza flagskibsbutikker er en stor kilde til inspiration for indretningsarkitekter og klienter, der søger om luksus interiør vejbelægning materialer og inventar. Alle Bisazza flagskibsbutikker er placeret ... [[Det er et indhold resumé kun. Besøg min hjemmeside for fuld links, andet indhold, og meget mere! ]]

torsdag den 10. december 2009

Gaspari Bodybuilding Supplements


Gaspari Nutrion Kritikken kan være en stor hjælp, hvis du søger om hjælp til at opbygge muskler og øge din ydeevne. De giver et stort sortiment af kosttilskud for at hjælpe med muskeltræning og vægttab. Også, deres linje af protein supplementer giver dig mulighed for at tage så meget protein som muligt for maksimal muskel gevinster. Hvis du vil have de bedste resultater, ved hjælp af stakke giver god mening. Stakke tage spørgsmål op i bodybuilding som nyttiggørelse, hvordan du føler, at tilføje muskler, forbrænder fedt og udvikling af styrke og eksplosiv styrke. Uanset hvad dine mål er i bodybuilding, kan Gaspari Nutrition hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere og sundere. Kom og besøg deres hjemmeside for mere information om disse magtfulde kosttilskud.

fredag den 4. december 2009

Wave Chaise Lounge af Paolo Frigerio

Dette Chaise Lounge Wave er lavet af lette materialer god til indendørs og udendørs placering. Grundtanken var at udtrykke et design fuld af sensualitet, flydende design og elegance.

Designer Paolo Frigerio
Frigerio Design Studio, Como, Italien

Info via Youngdesigner.it

mandag den 30. november 2009

onsdag den 25. november 2009

Hear No Evil, See No Evil, Speak No Evil

Enhedslisten Team - One Down, Two To Go ...

Afbilledet yderst til højre, en smirking Peter Thomassen sammen med Dennis Sheil, er, hvad der er tilbage af vanærede Mike Fordes \ "Unity Team. \"

Fordes to håndplukkede ja-sigere vist marcheret i lørdag 12. sep Labor Day Parade har endnu ikke officielt kommentar over afsløringerne af korruption og arrestation af Mike Forde.

Carpenters hele byen er undrer Thomassen og Sheil er ikke blevet fyret.

Det har været godt dokumenteret af uafhængige Investigator, Walter Mack at District Council officerer \ "involveret i det mindste onde uvidenhed \" af den korrupte adfærd fra selskaber som Tri-bygget og på linje, som menes at være to af de seks unavngivne entreprenører i anklageskriftet og var berygtede blandt tømrere som \ "cash \" virksomheder, men alligevel lov til at arbejde korrupte i årevis.

Thomassen, aldrig når meddelte delegerede eller medlemskab over afsløringerne af korruption, Mack opdaget og rapporteret om (Boom, Tri-bygget, på linje, Special Request, bl.a.), der finder sted på District Council.

\ "Jeg er helt chokeret, vi ikke engang ved, at der var rapporter fra Mack, \" en tidligere delegeret, der ikke ønskede sit navn, der bruges af frygt for repressalier sagt.

Næsten alle de tømrere, jeg har talt med på betingelse af anonymitet aftalt, Thomassen og Sheil \ "forrådt \" The Carpenters, har ingen \ "integritet \" og blev Forde's \ "største katalysatorer og forsvarere \" af Rådets "kultur korruption. \ "

Carpenters blev også klaget over at blive holdt i mørke, \ "det er latterligt, det har været over en måned, og vi ved stadig ikke, hvad der foregår på \". Hvor er den \ "harme fra vores såkaldte ledere. \"

Et ekko af den samme følelse var en anonym lokal 608 lærling, der deltog i hans fagforening møde og indsendt, \ "Hvad jeg var stød ved var, hvor kort og ubetydeligt mødet var. Man skulle tro at der skulle være spørgsmål, kommentarer, noget! Specielt da den person, der førte det sidste møde blev anklaget for nogle alvorlige krænkelser. Måske måske bevirke at vore ex EST er på afvænning og anklaget for nogle endnu værre lort. \ "

Vanærede korrupt tidligere tømrer chef Mike Forde, sammen med ni andre blev anholdt og sigtet en 29-count anklageskriftet den 5. august 2009 for korruption, afpresning, bestikkelse og mened, i en sammensværgelse, der strækker sig over et årti, der omfatter seks entreprenører, business agenter, business manager, fond trustees, tillidsrepræsentanter, medarbejdere, Rådet medarbejdere og testet positiv for brug af kokain.

UBC General formand Douglas McCarron fyret Forde, lokale 608 business manager, John Greaney og lokale 608 virksomheder agent, Brian Hayes, den 13. august, og bestilte en "nødhjælps tilsyn" af District Council og udpegede Vice President Frank Spencer, supervisor.

I et brev til medlemskab tilsyn Spencer skrev han vil holde medlemskab \ "opdateret regelmæssigt \", hvad det så end betyder. Siden udsendelse af breve, McCarron og Spencer på råd hjemmesiden, har der ikke været nogen \ "normal \" opdateringer.

En velinformeret kilde i Rådet fortalte mig Spencer er \ "fuldstændig clueless til omfanget af korruption. \"

Føderale myndigheder siger, at District Council Undersøgelserne fortsætter.

Forde og ni andre erklæret sig ikke skyldig efter en langvarig føderale og byens fælles sonde. Hvis dømt Forde ansigter op til 50 år i fængsel.

søndag den 15. november 2009

I juli offentliggjorde American Journal of Clinical Nutrition (AJCN) en meta-analyse af den ernæringsmæssige kvalitet af økologiske kontra konventionelle fødevarer skabe røre i medierne. (Se vores tidligere post) denne måned, American Dietetic Association (ADA) har offentliggjort et 'hot emne', der tager en mere holistisk tilgang til fordelene ved økologiske fødevarer. Ifølge ADA, er "Hot Emner '\" kort, koncis praksis og videnskabeligt baserede svar på aktuelle spørgsmål Registreret Dietitians (RD), kan modtage. \ "

Den "Hot Topic 'var medforfatter af Christine McCullum-Gomez, PhD, RD og Anne-Marie Scott PhD, RD af sult og Environmental Ernæring (HEN) Dietetic Practice Group (DPG) i ADA. I deres gennemgang de udfordrer den AJCN undersøgelse for \ "ikke at undersøge forskelle i kontaminanter (såsom pesticider, herbicider og fungicider rester) eller de mulige miljømæssige konsekvenser af økologiske kontra konventionelle produktionsmetoder. \" Further, forfattere hævder, at der er fordele til økologisk uden menneskelig ernæring.
Når de overvejer fordele og omkostninger ved økologisk versus konventionel landbrugsproduktion, er det vigtigt at overveje fordele og omkostninger for forbrugerne, landmænd, samfund og miljø. For eksempel til forskning i aktuelle på mange områder, viser både kort-og langsigtede fordele for vores befolkning og planeten med økologiske og andre bæredygtige produktions-systemer. Dokumenterede miljømæssige fordele ved økologisk produktion systemer omfatter reduceret næringsstof forurening, forbedret organisk materiale, lavere energiforbrug, reduceret indholdet af pesticidrester i fødevarer og vand og øget biodiversity.It er forfriskende at se ADA går denne vej.
Udfordringen for vores felt (diætetik) er til at forstå præcis, hvordan fødevarer og fødevarer er dyrket og fremstillet og virkningerne af disse metoder kan få for vores personlige sundhed og helbred i den globale environment.Disclosure: Jeg er en høne medlem. VORNÅR er i øjeblikket en af de hurtigst voksende DPG i ADA. (phew.. masser af akronymer) Tillykke til alle de VORNÅR medlemmer, der har arbejdet hårdt for at få dette skriftligt dokument, revideres og offentliggøres.

fredag den 6. november 2009

Kylling Galore

Hvis der er et bedre stykke kylling, Hanen fik det.

Hvis der er et bedre stykke kylling, Hanen fik det.

Hvis der er et bedre stykke kylling, Hanen fik det.

Har du brug for at læse det igen? Er tre gange nok? Har det allerede gjort dig fortvivlelse for menneskeheden? Lige der, midt i disse elleve små ord, ligger en encyklopædi i sindet-råd skrald. Kylling-en kvindelig og dermed værdiløs som agent for sit eget liv, er ejet af hanen og af dig. Hanen tager hende til seksuel nydelse, og du ... Nå, det er mellem dig og bryst-forstærket, blinkede, flirtende, bikini-klædte fugl.

At den seksuelle og voldelige er endnu en gang, smelter sammen med kødet-pushere er trist og ked nok. (Se hjerter i logoet? Kærlighed og død i fangeskab i intim omfavnelse!) At det depraverede drama bør gennemføres i de rige af dyr på vores nåde er endnu værre. At Kylling Galore også tilbyder op svin, fisk og rejer får os til at gyse på den reklame billeder, der kunne have været.

(Tak til Dr. Aubade til henvisningen.)






Addendum: På en mindre opkast-inducerende notat, vil vi gerne kommentere teksten i øverste højre hjørne af billedet. \ "The Place For Ribs & Kylling ... The Way You Want It! \" Vi er vant til de vaner undgå at forplante sig udtryk som oksekød, i modsætning til \ "ko kød, \" og svinekød, i modsætning til \ "svinekød. \" (Ja, vi er klar over, at madtermaer alle er af fransk oprindelse og gjorde deres vej til engelsk, når de franske havde magten i England.) Og vi forstår, at tvetydige begreber som kylling skal medføre nogle psykologiske ubehag. Som i \ "Er det en kylling jeg spiser, eller nogle af et stof kaldet kylling? \" Men her, selv \ "ribben \" er omfortolket som navnet på en bestemt slags ting. (Du er ikke tilskyndes til at spise ribbenene den måde, du vil have dem, men i stedet den måde du ønsker det, selv om ordet gennemsigtig navne særlige dele af dyrets krop.) Igen, vi spekulerer på, om vores medmennesker er allerede for langt væk .

onsdag den 4. november 2009

Higen for Hunk

Tidligere i dag, trafikken til vores \ "Hunk of the Hill \" post eksploderede, tegner sig for 60% af alle vores direkte indgange på et punkt. Det er ikke tilfældigt. Dashing Delegate kandidat Sam Arora knyttet til det fra sin Facebook-side, der udløser en klassisk cyber-sværm blandt sine 2.200 + venner. Det er en interessant udstilling af online-styrke, så tidligt i D19 projektkonkurrencen. Arora fortjener også ros for at have en sans for humor. De fleste politikere vil stritter på forslaget om, at de sætter Jerry Stiller i Leisure World. Hold øje med denne fyr, folkens!

Et eller andet sted, skal Saqib Ali være jaloux.

tirsdag den 27. oktober 2009

Transistor fejl

I Paths of innovation: teknologisk forandring i det 20. århundredes Amerika af David C. Mowery og Nathan Rosenberg, er en bekræftelse på side 125, at i 1956 samtykke dekret førte AT & T / Bell til licens sin transistor teknologi på mindre gebyrer. Faktisk var AT & T-licenser til nominel gebyrer FØR 1956 og før samtykke dekret.

På side 126, forfatterne kun kredit Jack Kilby som opfinder af den integrerede kredsløb. Mens der er bedre end Mark Lemley kreditering Gary Boone som opfinderen, har Noyce har en rolle (og huske hvem der vandt retssag).

Som en yderligere spørgsmål, blev Bell gør masser af point-kontakt transistorer til egne interne formål.

Rosenberg tidligere har påberåbt sig en ikke-eksisterende 1947 NYT artiklen at hævde (fejlagtigt), at opfinderne af transistoren troede, det var kun godt for høreapparater. Lemley derefter citeres for at Rosenberg.


Sommetider opfindere ikke forstår betydningen af deres opfindelse!

http://ipbiz.blogspot.com/2006/03/david-mowery-confused-on-bayh-dole.html

mandag den 19. oktober 2009

Feed the Birds


Jeg har nu den nye hobby for fugl fodring. Jeg ville være en pensioneret ældre mand, men i stedet er jeg en Brooklynite om at vende 30, med nyfundne fugl venner, at jeg foder dagligt. Jeg elsker at se den samme lille birdies komme tilbage dag efter dag, og nu tager ansvaret for at hjertet. Har du fodrer fugle? Hvis ja, hvad fugl feeder vil du anbefale?

mandag den 12. oktober 2009

Som Koi Pond Liner er bedst?


Som Koi Pond Liner er bedst? Den Koi dam liner er en af de vigtigste stykker udstyr vil få for din dam. Det vigtigste formål er at forhindre, at dam vand fra siver ned i jorden. Der er mange typer af foringer til rådighed. Beton, glasfiber, stiv plast og fleksible foringer er de mest almindelige og hver dam foring har positive såvel som negative egenskaber. Kendskab til de positive og negative af hver vil hjælpe dig med at finde den bedste Koi dam liner til din dam.

* Konkrete dam bruges foringer skal betragtes som den længste varig liners. Folk, der var ved at bygge en permanent koi-dam, der anvendes beton til linje deres damme. Nogle af de ulemper, der er blevet opdaget med konkrete omfatter udsivning af giftstoffer fra beton i dammen, og den højere pris for indkøb og installation.

* Den glasfiber koi-dam foring betragtes som en af de bedste dam liners til rådighed. Den gennemsnitlige levetid for denne type af liner er cirka 50 år. De kan installeres let og de udvide til is uden revnedannelse. Deres eneste ulempe er en unaturlig udseende og den ekstra omsorg, der skal træffes med den landskabsmæssige at skjule det.

* Stive dam foringer betragtes de billigste i den kategori, og de har et naturligt look. De betragtes gode modstande af skarpe rødder samt sten, men deres ulempe er problemer med installation. Disse dam foringer kan ikke installeres nemt. Det er meget svært at grave den rigtige størrelse hul til at lægge foring i. Men det er et godt valg til koi-entusiaster i varme områder. De er høje karakterer i form af kontrol lækage.

* Fleksible dam liners have et minimum levetid på 20 år og menes at have en fast modstand mod vejrlig og kulde sprængning. De er helt ugiftigt, og du kan få dem for en brøkdel af udgifterne til konkrete dam liners. Disse dam foringer er bedst for næsten alle klima. På grund af deres vidunderlige fleksibilitet, du kan installere dem med lethed. Denne særlige form for koi-dam liner er nok den mest ofte købes.

Før du installerer en koi-dam foring du skal træffe beslutning om den placering, hvor du ønsker at placere dammen. Proceduren er at skitsere den form og størrelse med kridt og farvet snor. Efter dette er udgravningen af jord fra det markerede område. Hvis hullet er dybere end tre meter du vil sandsynligvis kræve en tilladelse fra den kommunale afdeling i din by. Endelig vil du fylde bunden af hullet med sand og salt til at bringe det nederste niveau. Nu er det udgravede område er klar til at imødekomme dine nøje udvalgt Koi dam liner

mandag den 5. oktober 2009

Brad Ford stadig


Jeg har været en dårlig blogger. Jeg har ikke været at holde op med en masse af mine favorit designere hjemmesider. Hvis jeg havde været flittig Jeg har allerede sendt de nye arbejde som indretningsarkitekt Brad Ford. Tal om afslappet elegance. En dejlig blanding af neutrale opvarmes med dæmpet hindbær og citrus greens, varm orange, røde og iskolde blues. Lag af tekstur i monokrom paletter. Vintage glam og fantastisk grafik. Sandheden skal frem Jeg vil meget sandsynligt, at begå en forbrydelse at få kontoret billedet ovenfor. Besvime! For endnu mere af hans seneste arbejde hovedet over til sin blog Design terapi for at se, hvordan denne smarte søn lavet over hans forældres første hus på en meget begrænset budget.

onsdag den 30. september 2009

Short Story Soendag: \ "Hands \" ved Sherwood Anderson


\ "Hands \" er Sherwood Anderson's bedst kendte historie. Den fører ned af hans samling Winesburg, Ohio, som er et portræt af den lille by USA i begyndelsen af det 20. århundrede. Winesburg, har Ohio blevet affyret op her og der i anmeldelser af Elizabeth Strout's Pulitzer Prize winning bog Olive Kitteridge. Begge er novellesamlinger, der deler en fælles karakter. I Ms Strout bog titlen tegn vises i hver historie, i Mr. Anderson's titlen tegn er selve byen, hvor alle historierne er indstillet.

\ "Hands \" er historien om Wing Bittlebaum, der har skjult i Winesburg i tyve år, der bor alene i huset, han har arvet fra sin tante. Han er kendt i hele byen for sine hænder, som altid er i bevægelse. Når han taler de flyver rundt i næver og masede på en overflade, han kan finde, når han samler jordbær de indsamler mere end nogen andre i byen. Det var ikke altid sådan.
Wing Bittlebaum plejede at være en skolelærer, en meget god skolelærer. Han havde en nem måde med sine elever, som han elskede, og som elskede ham. Men ingen i Winesburg kender denne om ham. Hans eneste nære ven i Winesburg er George Willard, en ung mand bare forlader skolen for enten arbejde eller skole, han ikke kender endnu. George besøg Wing, som rådgivere, ham om forskellige emner, nogle gange giver George den inspirerende taler, at han skal have en gang givet til sine elever.
Wing Biddlebaum blev helt inspireret. For en gangs skyld glemte han hænderne. Langsomt vandt frem og lå på George Willard's skuldre. Noget nyt og dristige kom ind i den stemme, der talte. \ "Du skal prøve at glemme alt, hvad du har lært, \" sagde den gamle mand. \ "Du skal begynde at drømme. Fra dette tidspunkt skal du lukke dine ører til det brusende af stemmerne. \"
Pause i sin tale, så Wing Bittlebaum længe og inderligt på George Willard. Hans øjne glødede. Igen han hævede hænder til at kærtegne drengen og derefter et kig i rædsel hen over hans ansigt.
Wing Bittlebaum har aldrig gjort noget forkert med nogen, men han er kommet til at tro på hvad folk sagde om ham tyve år siden, da han mistede sin pædagogiske arbejde og blev drevet ud af byen. Han har ikke tillid til hans hænder. Han har ikke tillid til sig selv. \ "Hands \" er ofte læses som en historie om en closeted homoseksuel mand, men jeg er ikke så sikker. Hvis Wing Bittlebaum var en gift mand, at han lagde armen om en studerende ville have generet nogen, der ikke i 1900-tallet. Han har ingen sexlyst overhovedet, så han er ikke historien om en pædofil enten. Hans historie handler om homofobi, ikke om homoseksualitet. Han er så bange for hvad folk vil tænke om ham, at han er vokset til at frygte hans egne hænder, vil foretage en almindelig gestus af kærlighed, en at en gift mand ikke ville tænke over det.
Hvis du ønsker at deltage i novellekonkurrence søndag er du velkommen til at bruge Mr. Linky nedenfor. Jeg er stadig søger at tilføje historier til listen af 1001 Short Stories You Must Read Before You Die også. Klik her for at se den aktuelle liste af historier og foreslå dine egne favoritter. \ "Hands \" er allerede på listen.


lørdag den 19. september 2009

Mystery uddyber over forsvundne skib

Russiske flådes skibe jagt i Atlanterhavet for et fragtskib, der forsvandt mere end to uger siden, udløser en international mysterium.

fredag den 11. september 2009

Alle pyntet

I løbet af weekenden, omlakeret moderen dækket. Dette var efter, at hun tilbragte en stor mængde tid tætningsstrimler og laver andre reparationer, og efter at jeg havde erstattet et par vildfarne bestyrelser. Jeg vil gøre bare en smule mere arbejde på dækket i en ikke så fjern fremtid.

Dette har været en næsten årligt ritual, siden jeg genopbyggede deckfloor tilbage i 1996. Hvis jeg havde haft et valg måde dengang, ville jeg have elsket at bruge en af disse sammensatte dæk etager i stedet for pres-behandlet tømmer.

Dette bringer mig til vores venner over på Better Homes and Gardens. Hvis et dæk er i din fremtid - og, afhængigt af hvor du bor, har du stadig fik en god bid af sommeren for at komme i gang - du vil helt sikkert ønske at checke deres hjemmeside om alle emner om dæk-relateret.

Blandt højdepunkterne i den komplette liste over BHG.com dæk ressourcer er:
10 ting at vide, før du starter perfekt for første gang deckees
Designe den perfekte dæk-gøre dine dæk skinne, mens du stadig spare $ $ $ $
træ-dæk vedligeholdelse - holde dine dæk immaculate i de kommende år
10-point sikkerhed checkliste - dæk gode råd om sikkerhed fra den nationale amerikanske Deck & Gelænder Association

Desværre dækket på denne D * mn House er temmelig ydmyg. Det er ikke noget så store som disse. Er de ikke smuk?



tirsdag den 8. september 2009

Buzz til Pirat TV

Kom nærmere. Følg buzz´en og Klik ind på Dr´s Pirat TV. Her finder du masser af god underholdning, og kan blandt andet også se hvordan, værten forsøger sig med at få bandemedlemmer og rockere til at sigte lidt bedre, så de ikke rammer uskyldige i deres verserende uoverensstemmelse. Måske skal du bare kigge, le, og ikke gøre mere ved den slags. Mon ikke?
Bedøm selv.
http://www.dagensbuzz.dk/

torsdag den 3. september 2009

Art On The Edge, Donna Young

Donna Young gav mig tilladelse til at tage en video af hendes malerier udstillet på Kunst på kanten, der blev forelagt af Studio Art Direct, i Pearl Design Center. Jeg blev slået af hendes brug af levende lyserød, hun kaldte det lilla, i hendes malerier. Hun har været udstille da hun var 17. Udstillingen blev alle om Oregon landskaber og jeg så en smuk Oregon i hendes malerier jeg ikke havde set før.



Selvom dette ikke er plads ufærdige, bemærker de to niveauer og højt til loftet. På forsiden er store glas roll op døre. Det er en stor plads.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Følg os på kvidre

lørdag den 29. august 2009

Hvis Alt du behoever er en hammer Alt begynder at ligne et soem

Vi sad og så filmen Mulholland Drive i går, og det pludselig ramt os gerne en bolt af lettelse. Hvor mange gange vi misdiagnose en situation. Hvor mange gange har vi på en bane, der ikke vidste, at vores antagelse har taget os miles ud af kurs.

Dens gerne spiller golf og kun at vide, hvordan man bruge tre klubber og med at bruge dem i enhver situation.

Dens gerne søger gennem et kamera zoomobjektivet i stedet for en vidvinkel.

Dens gerne blindt efter anothers udtalelse.

Faktum er, at de fleste af vores liv er brugt genbruge de oplysninger, der indsamles i vores formative år. Således, når noget nyt ind i vores arena vi straks gå tilbage til fortiden for at forsøge at få mening ud af det.

Resultatet er: vi hver levende en illusion. Vi hver se vores verden gennem nogle virkelig stærkt farvede briller. Vi hver handle, som om vi er en hammer, og alt, der kommer foran os, er et søm.

Problemet er. IT doesnt ARBEJDE.

Vi var forbløffet over, hvor let vi faldet i fælden. Hvor let vi fortolkes, hvad der foregik, før vores øjne og gjort det logisk. Hvor let vi søgt efter lukning.

At gøre os komfortable vi ønskede at sætte tingene ind i en behagelig kategori. Vi ønskede at placere happenings i en kasse på samme måde som en bibliotekar koder bøger for let adgang. Ah! Det gælder i familien boks. Det er uhøflig opførsel. Det er uacceptabelt i det offentlige. Det viser, han er uuddannede etc etc etc

Ja, du kan hævde, at denne form for kodning er vigtigt i livet, fordi det hjælper os med at få gennem livet hurtigt.
MEN!
Hvorfor gør vi gerne stille os selv og andre i psykologiske kasser? Hvad handler det om os, at vi gerne sige, at vi er denne form for person eller det? Hvorfor ønsker vi at begrænse os selv? Hvorfor ønsker vi at sælge os selv kort?

Dens gerne være en tømrer, der kun har en hammer i sin værktøjskasse. Vi begrænser os selv uden tro. Forestil Dem, hvordan begrænser det ville være, hvis du kun havde en hammer i din værktøjskasse? Hvordan kan du få brænder for noget, hvis alle, du er i stand til er bankede hjerne ud af alle oplysninger, der kommer din vej?

Hvordan finder du ud af, hvad du blev bragt på denne planet for at gøre, hvis alt hvad du kan gøre, er at reagere på samme måde, at uanset sættes foran dig.

Hvordan kan du udvikle og dyrke dine børn, hvis alle de ser, er den samme adfærd, uanset om problemet.

Hvordan kan du leve op til de udfordringer i vores samfund, hvis alle du gøre, er at anvende den samme argumentation, selv om det gør ikke passer?

Som Howard Schatz. Den berømte New York dans fotograf anført i en af hans bøger:

Jeg fortalte hver danser, at når det var let, havde det sandsynligvis er blevet gjort
før, sandsynligvis mange gange. Jeg forklarede, at kun når det var så hårdt
at det var næsten umuligt var vi måske tæt på at få noget
unikt og enestående.

Er det derfor, vi gerne kategorisere situationer og mennesker? Vi har faktisk dont gerne hårdt arbejde.

Er det, at vi dont ligesom presset for at være vores sande selv? Grund til at gøre, at vi er nødt til at skille sig ud?

Er det, at vi cant klare er unikke og ekstraordinære, så vi vil bare være ens og almindelige?

Er det at vi er bange for, hvem vi kan være? Er vi bange for, at vi kan blive en succes? Bange for, at hvis vi indrømme over for os selv, at vi har talent vi måske nødt til at gøre noget med vores liv?

Er det, at vi dont virkelig ønsker at finde ud af, hvem vi virkelig er, og hvad vi er i stand til?

Vi dont kende om dig, men vi ønsker at være unikke, vi ønsker at finde ud af og bruge vores særegenhed. Vi ønsker at være opfyldt. Vi ønsker at finde vores energikilde, der frigives, når vi gør, hvad vi har til formål at gøre. Vi ønsker at være i flow, som nogle forfattere beskrive det.

Vi er kommet til at indse, at hvad der stopper os fra at blive i strømmen hele tiden. Hvad stopper os i at frigive vores passion. Hvad stopper os fra at opføre sig naturligt. Hvad gør os ikke spilde energi.

Frygt.

Frygt holder os at sætte mennesker og situationer i kategorier.

Frygt stopper os fra førende os.

Frygt stopper os fra slip på fortiden.

Frygt holder vores sædvanlige mønstre på plads.

Bliver bange og fornemmelsen anden bedste forhindre os i at finde vores sande selv.

Frygt begraver den naturlige mig.

En musiker skal stille musik, og kunstnere skal male,
en digter skal skrive, hvis han skal i sidste ende i fred med sig selv.
Hvad en mand kan være, han skal være
(Masłów)

Hvad med dig?

Held og lykke

Graham og Julie

www.desktop-meditation.com

Til at forbedre din intuition, initiativ og energi niveauer kan du gå ind på: http://www.desktop-meditation.com Dets gratis.

Linoleum Floor vandskade

lørdag den 22. august 2009

Merchant Funding snarere foer end senere

Hurtigt, hurtigt, hurtigt! Jeg vil have det nu, jeg har brug for det nu, det skal være i mine hænder ALLEREDE! Succes i erhvervslivet ofte afhængig af en hurtig reaktion, på at blive i stand til at levere ikke blot hvad kundens krav, men når han ønsker det. Amerikanske samfund som helhed synes ikke at værdsætte forsinket tilfredsstillelse. Eller du kan drive en virksomhed, der har brug for at reagere på sæsonbestemt op-og nedture. Hvem kan sælge Halloween poster for fuld pris komme november? Eller gøre så god en fortjeneste på blomster og chokolade ugen af ...

mandag den 17. august 2009

Cedar Hill kvarter Cook-Off

Cedar Hill, i (vi tror) upstate Suicidefood, er en direkte nabovenlig sted.

De har fået sig et kvarter cook-off, for én ting. For det andet, de har fået den neighborliest vært denne side af ... sige, Cedar Junction.

Du skridt ret op, skal du fortælle Ultimate Victim naboen, hvad du tørster, og hurtigt som et kys, han får man taget sig af. Ribben? Hotdogs? Uanset hvad du vil. Naturligvis er han stude dig væk fra burgere. Og ikke ønsker at fornærme ham ved at dreje ned kødet af hans stipendiater, du springe oksekød.

Vi ved alle, hvad højdepunktet for begivenheden, ikke? Svine impaling selv om tines af hans fænomenal stabber ting? Det er kun den høflige ting at gøre.

søndag den 9. august 2009

Find Video, musik, spil paa rapidshare!

Med fremkomsten af internettet, verden er kun et klik væk! Faktisk kan man finde et utal af produkter og tjenester på internettet. Med så mange websteder tilbyder så mange produkter og tjenester, der passer til dine behov, kan det være svært at beslutte, hvilken af disse websteder til at besøge!

Når det kommer til video, musik og spil, valg for mine venner og mig, er utvetydig: RapidShare! Rapidshare tilbyder en så bred suite af videoer, musik og spil, der spænder over alle genrer og catering til alle aldre og interesser, at det er svært ikke at finde, hvad du vil! Hvad venter du på? Søg RapidShare Links nu for dine videoer, musik og spil!

fredag den 31. juli 2009

Traek og slip Badevaerelse Design - fordele og Fordele

I betragtning af at vores appetit for hi-end, avantgarde teknologi bliver grådig af dagen, eksplosion af træk og slip badeværelse design software er ikke rigtigt, at mystificerende. Men hvad har virkelig forlod flere medlemmer af det indvendige design samfund helt i ærefrygt er den måde, hvorpå disse brugervenlige programmer har formået at vinde de bifaldsytringer af hvert fiks homeowner.

Ingen tvivl om, at disse kan downloades, alsidig og nem at arbejde med programmer er ikke bare om at have masser af sjov, men også giver en enestående indsigtsfuld oplevelse. Det er din chance for at give vinger til det kunstneriske geni i dig.

Your Dream Bathroom-blot et par klik væk

Hvis du fastholder, at oprettelsen af din drøm badeværelse tager mere end blot et par klik, kan du bedre at blive klar til invertsukker, at helt absurd tankegang. Her er, hvad disse programmer løfte:
Oprettelse nøjagtige, grafiske gengivelser af badeværelser er enklere end det faktisk lyde. Det giver dig mulighed for at tilpasse eksisterende motiver eller skabe noget forfriskende anderledes. Bortset fra at udarbejde den overordnede plan, kan du trække-og-slip alle eksisterende funktioner, fra Haandvasken, bruser og bad til belysning, møbler, inventar, frysere og meget mere. Den betagende vifte af materialer, teksturer og farver hjælper dig oplive dine planer som intet andet. Fra indviklede gulvfliser til æteriske væg papirer, du aldrig stækket på grund af manglende muligheder. Så du kan være sikker på at din nyligt konstrueret badeværelse er den ting, at Technicolor drømme er lavet af. Der er et svimlende udvalg af 3D badeværelse symboler at vælge imellem. Så du kan designe og redigere i 2D og 3D. Den sand mosaik af strålende farver, der viser dine drømme badeværelse fra forskellige vinkler er øje-blowing, hvilket giver dig en fantastisk følelse af plads og specifikationer. Den virtuelle gennemgang erfaring giver dig mulighed for at foretage de nødvendige forbedringer i design uden at flytte sig en tomme.

Nå, men jeg gætter nu Dem, hvorfor ikke kun husejere, men også badeværelse og fliser fabrikanter, indretning og detailhandlere er helt i thrall til det magiske af disse programmer.

Her er lige præcis, hvordan du kan generere 100 eller endog 1000's af positivt strålende Badeværelse Remodeling Idéer ... Hurtig! Og du kan nemt øge dit hjem værdi af flere $ 1000 hurtigt med disse 25 street-smart tip til Snavs Billige Hjem Forbedring

Laminat Cabinet Door Skader

lørdag den 25. juli 2009

Det skal man

Det var alt hvad jeg kunne gøre for at komme ud af sengen her til morgen. Der synes ikke at være mere end et par contiguous square inches for mig, at det ikke gør ondt. Heldigvis har jeg kun havde en mellemlang tung pose papirkurv kæmpe med (at have taget alt andet ud til gyde aftes) eller jeg kan blive liggende i indkørsel med det!

Jeg har få noget søvn lørdag nat, men blev indført ved 8:30 om søndagen, der skaber eller andet aktivt tikkende elementer ud af en sund på opgavelisten.

9, var jeg gør en hardware butik listen. Med 10, jeg var klædt og på 10:30, jeg gik rundt i køkkenet, tilføjer skruer til backerboard de områder, som det syntes ikke at være sikret ned. Jeg er også fast besluttet på "mellemledere" og lagt et par fliser på gulvet for at få en idé om, hvordan jeg kunne arbejde. En time senere var jeg på vej. Jeg startede med et stop for at få husholdningsartikler (en pose, som enten er stadig i trunk af mariehøne ellers var tilbage på Wal-Mart.) Så det var på Home Depot.

De ville ikke klippe stykke undergrundsbane tile panel til badeværelser, fordi "det ikke er træ." Fine. Jeg er vant til at blive en parkeringsplads spektakel og i går var ingen undtagelse. Når udenfor, jeg lagde fuld blad, parkering stedet ud for mariehøne, mønster opad. Så jeg foldet det så tæt på en halv som jeg kunne og skubbet på det, indtil det brød. Der var et par dømt som jeg fyld den deraf følgende to stykker i kufferten.

Jeg har også købt gulvbelægning klæbestof og injektionsmørtel. Moderen var ikke tilfreds med udvælgelse til køkkenet. Fin. Hun har for at gå tilbage med mig at vende tilbage og få den farve hun ønsker. I'm not going gennem denne en tredje gang.

Jeg var nødt til at klippe, men ukrudt langs drev, fortov og gangbro var ude af kontrol. Så meget som jeg hadede todo det, jeg busted den nye Weed Æderen at jeg gerne købte sidste år, men aldrig brugt. Det virkede utrolig godt, og jeg havde formået at gøre de fleste af de forreste i lidt mere end en time. Mine arme var allerede ømt. Hængende på at Weed Æderen for at lange ikke hjalp.

Og så feje op i rodet og indhalingstidspunkt alting omkring ... Ja, jeg betaler prisen i dag. Med interesse. På kreditkortselskabet satser.

søndag den 19. juli 2009

Irakiske undersoegelse ser video af misbrug

En offentlig undersøgelse af dødsfald af en irakiske civile i britiske militære varetægtsfængslet for seks år siden er grund til at åbne.

Baha Mousa, 26, døde under tilbageholdelse af soldater fra det tidligere Queen 's Lancashire Regiment efter anholdelsen på et Basra hotel med ni andre irakere.

I 2007, en britisk soldat blev fængslet for umenneskelig behandling og forsvarsministeriet har betalt £ 2.8m i kompensation.

Undersøgelsen, ledet af Sir William Gage, vil fokusere på død, fanger 'behandling og britiske hær metoder.

Den indledende redegørelse af Gerard Elias QC, rådgiver for den undersøgelse, forventes at tage to uger, og hele spørgen om året.

Det vil blive opdelt i fire moduler, som vil undersøge:

Historie "conditioning" teknikker, der anvendes af britiske tropper, mens afhøring fanger fra Nordirland i begyndelsen af 1970'erne til invasionen af Irak i marts 2003 Hvad er der sket med hr. Mousa og andre irakiske fanger Uddannelse og kommandovejen Etaper siden 2003, og eventuelle anbefalinger for fremtiden

Hr. Mousa blev arresteret på Haitham Hotel i Basra, hvor han arbejdede som receptionist, den 14. september 2003.

Britiske soldater leder efter våben fundet overgreb rifler, pistoler og mistænkes bombefremstillingsudstyr.

Hotel personalet insisterede de våben blev anvendt til sikkerhed, men hr. Mousa og ni andre irakiske civile blev taget til et flygtningecenter under mistanke for at være oprørere.

To dage senere hr. Mousa var død. En obduktion viste han lidt kvælning og havde mindst 93 skader på sin krop, herunder sprunget ribben og en brækket næse.

Efter en indledende undersøgelse af Royal Military Police, en seks-måneders domstol undtagelsestilstanden fulgte med syv soldater vender krigsforbrydelser gebyrer i forbindelse med hr. Mousa 's død.

I april 2007, alle på nær en blev afsluttet på alle punkter på Bulford Camp i Wiltshire, men cpl Donald Payne, 36, blev fængslet i et år og afskediget fra hæren.

Søvn

Han blev også den britiske 's første dømt krigsforbryder i henhold til Den Internationale Straffedomstol Act.

Retten martial afsløret forvirring blandt militære officerer om, hvorvidt "conditioning" teknik - den "blødgøringspunkt up" af fanger før forhør - var lovlige eller ej.

Metoder kan omfatte hooding berøve fanger søvn, samt gøre dem stå med knæene bøjet og hænder fremstrakt.

Anklagere fortalte retten martial teknikker blev forbudt i henhold til Genève-konventionen, men soldater sagde, at de var almindelig praksis inden for nogle militære enheder i Basra i 2003.

I juli sidste år arkiv indvilligede i at betale £ 2.83m i erstatning til familierne til hr. Mousa og de ni andre mænd tilbageholdt med ham.

Attorney General Baroness Scotland har fastslået, at enhver soldater vidneudelukkelsesgrund at undersøgelsen vil være immune over for disciplinære foranstaltninger, selv om det tyder på de har løjet eller tilbageholdt oplysninger tidligere.

Deres eget vidneudsagn også kan ikke bruges til at afgøre, om at retsforfølge dem, men beviser fra andre vidner kan stadig føre til en straffesag.

Næsten alle britiske tropper blev trukket tilbage fra Irak til sommer.

torsdag den 9. juli 2009

Edith Wharton gik disse grunde

Som jeg har tidligere skrevet, jeg tilbragte ferie weekend i Lenox, MA. Højdepunktet for turen var helt klart den dag, der tilbringes på Mount, Edith Wharton's sommeren hjem. Det er svært at vide, hvor man kan koncentrere sig, og jeg fandt næsten 90 fotos! Som en kendsgerning, jeg holdt påfyldning mit lagerkortet (enorme fotos!) Og var nødt til at holde sletning da jeg gik. Jeg mener, hvad jeg endte med var de bedste billeder af denne herlige ejendom. De nuværende ejere, Edith Wharton Restauration, købt ejendommen i 1980, men det var ikke før 1997, at de var i stand til at starte det omfattende arbejde, der er nødvendigt for at vende tilbage til bygninger og grunde tilbage til deres oprindelige herlighed. Arbejdet er i gang.

Jeg begynder med den begrundelse, og vil så gå videre til den udvendige af bygningen, efterfulgt af den bemærkelsesværdige interiør. Grund af boet er blevet genoprettet til deres tidligere herlighed - herunder drev i (som oprindeligt blev designet af hendes niece, bemærkes landskab arkitekt Beatrix Farrand), vandreruter og naturlige skovarealer, og især er de formelle haver og terrasser bag hjemmet. Disse formelle haver blev designet af Edith Wharton selv. Hun bygger sit design på det europæiske påvirkninger af hendes unge, især den italienske stil, som foreslog, at haver bør fastsættes ud som værelser og i samråd med de hjem og det naturlige landskab.

Her er udsigten fra veranda på bagsiden af huset. De skridt ned fra terrassen overgangen til en række terraced græsplæner førende ned ad bjerget mod skovomraader og kigge ud over bjergene.


Ser man til venstre ned kalksten "hallway ", man tager i fransk inspireret blomsterhave.
En række af plantningsrettigheder senge omgiver en lille pool med Edith Wharton's delfin springvand.



Og søger ind mod house.While denne haven var ganske dejligt, jeg var helt entranced af Italiante haven til venstre for huset. Billedet nedenfor er leder i retning af dette klassiske walled "private " haven fra bagsiden trin.

Og en zoom-in photo (elsker telefoto indstilling!!): Med henblik på de hemmelige haven - som er på et lavere elevation for at understrege den private karakter af rummet.

Den vedbend omfattet stenmure medtaget en række nicher med Darling lille trækasse bænke. Farvepaletten er helt hvid (astilbe) og grøn. Så enkelt, frodige og klassisk! Edith installeret denne haven med provenuet fra hendes nye "The House of munterhed ". Meget af dette haven skulle genoprettes eller erstattet i renovering - værd hver en krone! Jeg ønskede ikke at forlade landet.


Rock-bunke springvand (dette er en rekonstrueret udgave af den oprindelige) er lige så charmerende som den formelle delfin springvand i de franske haven.
Hvis du er en elskerinde symmetri (som jeg), det er bare så tilfredsstillende.



Stenen arkader og Pergola på den anden side af haven giver et dejligt pusterum fra solens heat.On ydersiden søger i (bemærk den opfattelse af huset gennem arch).
Et blik fra oven.
Og tilbage til huset.
Haven restaureringsprojekter begyndte i begyndelsen af 2000's. Landskabet arkitekt er Childs Associates i Boston; haven restaurering af Webster-Ingersoll i Sheffield, MA.

For et år siden, The Mount stod afskærmning, som jeg skrev om her, præcis et år siden. Mens tingene ser op - de har stadig brug for finansiel støtte med henblik på at fortsætte med den storstilede restaureringer og vedligeholdelse forpligtet til at føre op til ejendommen. Du overveje at gøre en donation.

Stay tuned for mit kommende stillinger om bygning og interiør!


Abonner på:: Surroundings::

torsdag den 2. juli 2009

BBC forsvarer 400-plus personalebehov paa Glastonbury Festival

BBC har forsvaret sin beslutning om at sende 405 personer til at dække Glastonbury Festival - næsten lige så mange som de 437 det sendt til sidste sommers Olympiske Lege i Beijing. 125 ansatte, 150 freelances og 130 kortsigtede kontrahenter var under arrangementet i denne weekend, i henhold til Mail on Sunday. BBC produceret 111 timer på [...]

lørdag den 27. juni 2009

søndag den 21. juni 2009

Ti Alperne bekraefter TV nyheder planer og mere Raadet projekter

TV-produktion gigant Ti Alperne har bekræftet den planlægger at tilbuddet til at give de lokale tv-nyheder i en række regioner, når ITV giver op. I sin ultimo året resultaterne her til formiddag, det selskab grundlagt af sanger-turned-politiske campaigner Bob Geldof også sagde, at det var planlægning flere offentlige sektor TV lancerer lignende til Rådet-finansierede Kent TV [...]

tirsdag den 9. juni 2009

Stay tuned for Tonys

Da jeg dækker Dodgers-Phillies spil i aften, og de er ikke viser Tony Awards på Diamondvision bord (på trods af blæseren ramaskrig) Jeg vil ikke være i stand til at gennemgå dem. Men jeg har en gæst blogger, der vil! Det vil blive offentliggjort snarest.

Det er rigtigt. Den Tony Awards er aften. Og de er på tv. CBS selv. Lad dette være det år, du ser dem.

søndag den 7. juni 2009

UK nyder varmeste dag i aaret

Søndag var den varmeste dag i året hidtil i Storbritannien med temperaturer nå 26.9C på sydkysten, siger Forecasters.

onsdag den 27. maj 2009

Johnson opfordrer til at stemme reform

Gordon Brown bør afholde en folkeafstemning om en ny valglov system til at tilbyde "radikale " forandring, siger heden sekretær.

torsdag den 21. maj 2009

Bruno Gets Corn-holed

Jeff over på MyNameIsIRL.com nedbryder saga Bruno Junqueira få corn-holed (gård udtryk. Brug din fantasi) ud af hans ride i Indy 500, hvor den hurtigste 33 komme til at køre race, medmindre holdet boss fuldstændig hjernen sluser og derefter får du skruet ud af din tur.

Yeah, yeah, yeah, I know, det er erhvervslivet, udvikling af et forhold, sponsor er canadiske og så er Alex Tagliani, blah blah blah. Hvis jeg kørte holdet jeg kan gøre de samme ting, men jeg vil føles som et fedtet skiderik for at gøre det, og jeg ville stå op og sige ", fordi jeg var en idiot, Bruno bliver hosed. "

Læs Jeff mest fremragende diskussion her.

I mellemtiden observationer af sorte helikoptere over IMS abounded som liga sukker-far IZOD fører næsten ikke gjort det muligt at vise. Tænk, hvis han ikke bule i? Ville vi har set nogle bizzaro "bare business " ting så? Glad for vi ikke er nødt til at finde ud af det. IRL kommercielle formand Terry Angstad sandsynligvis bestået en Quart af pink urin i de sidste fem minutter af kvalificerede.

Update: Her er et godt overblik historien fra Oreo (ESPN's John Oreovicz). Selvfølgelig er jeg enig med Oreo's sidste linje, at Bruno fortjente bedre.

torsdag den 7. maj 2009

Flu doedstal 'mindre end frygtet '

Mexico har revideret ned mistænkt dødstal fra svin influenza fra 176 til 101, hvilket indikerer, at udbruddet er måske ikke så slemt som oprindeligt var frygtet.

Sundhedsministeren Jose Angel Cordova fortalte BBC, at der er baseret på stikprøver, dødeligheden var sammenlignelig med den, sæsonbestemt influenza.

Nyheden kom som Mexico fortsætter med en fem-dages lukning i et forsøg på at dæmme spredning af virus.

Globalt, 16 lande har nu indberettet svin influenza tilfælde.

Fem lande uden for Mexico har bekræftet fra person til person transmission.

Kina forsøger at stoppe spredningen af virus, efter at få sin første tale på fredag.

Der står, at det vil karantæne alle dem, der kørte på en flyvning fra Mexico med en mand, der lider af svin influenza.

Fly fra Mexico er blevet suspenderet, og stipendiaten gæster og ansatte i Hongkong hotel, hvor han boede har været i karantæne.

Sydkorea er nu også bekræftet et tilfælde af virus.

Risiko fortsat

I tilfælde uden for Mexico, hvis virkninger ikke synes at være alvorlige.

Bekræftede tilfælde
Mexico: 101 formodede dødsfald - 16 confirmedUS: En død, i hvert fald 141 bekræftet casesNew Zealand: 4 bekræftet, 12 sandsynlige casesCanada: 35 bekræftet casesUK: 13 bekræftet casesSpain: 13 bekræftet casesGermany: 4 bekræftet casesFrance: 2 bekræftede tilfælde Israel, Costa Rica: 2 bekræftede tilfælde Holland, Schweiz, Østrig, Danmark, Hong Kong, Sydkorea: 1 bekræftet caseCountries med bekræftede tilfælde af sekundær transmissionMexicoUSCanadaSpainGermanyUK

Mapping udbruddet

Border byen ikke nedbremsning

Prisstigninger i Mexico midt influenza panik

Dr. Anne Schuchat, der handler vicedirektoeren of America 's Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC), sagde, at selv eksperter var bekymrede over muligheden for svære tilfælde, de fleste hidtil havde været "mild, selvstændig begrænset sygdom".

Den nye virus manglede de træk, der har fremsat 1918 influenzapandemi så dødbringende, en anden CDC officielle sagt.

Hr. Cordova syntes enige om, at sige, at de mexicanske myndigheder kan på refleksion, har overvurderet faren.

Han sagde, 43,7% af prøver fra mistænkte tilfælde hidtil testet var kommet tilbage positive, i alt 397. Seksten i denne gruppe var død.

"Alle prøver, der blev taget give os en idé om, hvor stor en procentdel af dem, testning positive," siger han.

"Det betyder, at der tilsyneladende er satsen for angreb er ikke så bred som man troede."

Men han understregede, at risikoen for en stigning i smitte er fortsat, og nogle af elementerne i de fem-dages lukning kan blive forlænget.

Restauranter, offentlige bygninger og virksomheder er blevet lukket som Mexico forsøger at bringe virussen under kontrol, og folk bliver opfordret til at blive hjemme.

Symptomer - hvad de skal gøre
Svin influenza symptomer, der ligner dem, der fremstilles af almindelig sæsonbestemt influenza - feber, hoste, ondt i halsen, body ømhed, kulderystelser og fatigueIf du har influenza symptomer og for nylig besøgte ramte områder i Mexico, bør du søge lægehjælp adviceIf du har mistanke om du er smittet, skal du skulle blive hjemme og tage rådgivning via telefon oprindeligt, med henblik på at minimere risikoen for infektion

Q & A: Hvad er svin influenza

Mexicanske økonomi presses af influenza

I billeder: Flu bekymring vokser

Ønsket om en svin influenzavaccine

Mexico City borgmester Marcelo Ebrard sagde hasteforanstaltningerne blev bringe resultater, med numrene "bliver bedre hver dag".

Der er voksende bekymring for den virkning, at virussen kan have på Mexico 's økonomi.

Flere amerikanske luftfartsselskaber, der siger, de vil skære flyvninger til Mexico som efterspørgslen falder midt bekymring over krisen. Turismen har styrtdykket siden udbruddet blev erklæret for en uge siden.

I Egypten, myndigheder forventes at begynde slagtning af over 300.000 svin som en sikkerhedsforanstaltning. Eksperter siger, at viruset ikke kan blive fanget af at spise svinekød, og der er ingen videnskabelig begrundelse for udsætterkøer.

Er du på hotel i Hongkong Har du været påvirket af svin influenza Du kan sende os dine oplevelser ved hjælp af formularen nedenfor:

Et udvalg af dine kommentarer kan blive offentliggjort, viser dit navn og placering, medmindre du staten ellers i boksen nedenfor.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

søndag den 3. maj 2009

Laeger velkommen malaria mikrochip

Videnskabsfolk fra Glasgow Universitet hævder, at de har oprettet en enhed, der kan spore malaria indenfor få minutter.

Lægerne har glædet sig over udviklingen, idet flere rejsende, der rejser til udlandet uden at tage passende forholdsregler mod den dødbringende virus.

De influenzalignende symptomer kan ubesvarede, indtil patienten er kritisk syge.

Blodprøver er placeret i chippen, hvilket også er designet til at afsløre den stamme af virus. Dette betyder de bedste stof kan bruges til at behandle den.

Sidste år en undersøgelse afsløret flere tilfælde af den farligste form for malaria end nogensinde før er ved at blive bragt tilbage til Storbritannien fra rejser i udlandet.

Health Protection Agency Undersøgelsen identificerede 6.753 tilfælde af falciparum malaria diagnosticeret mellem 2002 og 2006.

Eksperter sagde mange af de sager opstået besøg til Vestafrika foretaget af folk, der besøger familie og venner.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

mandag den 20. april 2009

2515 3. St. Nord





Nå nu, i sikker ser safe.Also, jeg spekulerer på, hvorfor deres VVS tillade koster mere end det dobbelte af den bageste-demo tilladelsen? Og ikke tomme kræve sin egen mulighed for ...? Det er alt sammen meget interessant.

tirsdag den 14. april 2009

Marts ABCs: Daily Star fortsaetter med at skinne lyse

Den 20p Daily Star fortsat trives i recession, med salget indtil 13,52 procent år for år, og 5,01 pct måned for måned.

lørdag den 11. april 2009

SE kvarter Art Walk



Vi har modtaget denne e-mail fra vores ven og fotograf David Duck:

Venligst slutte sig til os for kvarter Art Walk. Vi vil være vært for to kunstnere, Wendy Price, side udformet smykker, og Stephanie Meredith, olie på lærred. Dave vil donere 10% af hans fotografering salg til Kayla's skolens Have Wonder program. Den Gow støtter haven på hendes skole, havearbejde klasseværelset og bunden køkken, der tjener op lækker varm frokost for børn (og besøgende).

Der er over 100 lokale kunstnere udstiller på 54 lokaliteter mellem SE 11th/Hawthorne/41st Ave / Powell Blvd. Alle steder vil være åbent 10-5 denne lørdag og søndag, februar 28 og 1 marts. Planlæg din tur, preview kunstværket og udskrive et kort på www.seportlandartwalk.com. Eller starte din kunst gåtur på vores hus (3550 SE Tibbetts St.) og afhente en kopi af det kort, før du starter din tur.

Kayla har besluttet at deltage i sjove og hun og hendes ven Daisy vil udstiller deres kunst også. Procentdel af salget går til Gow og instituttet er stadig at blive forhandlet med disse kunstnere.

Håber at se dig i denne weekend!

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design Galleri
@ landfairfurnitu

fredag den 3. april 2009

Leggett og Trachtenberg at godkende Kramer, men ikke Elrich (Opdateret)

Under henvisning til kilder tæt på Kramer kampagne, den Posts Ann Marimow oprindeligt oplyst, at County administrerende Ike Leggett og County Council medlemmer Duchy Trachtenberg og Marc Elrich blev sat til at godkende Ben Kramer mandag. Men minutter senere, Marimow fjernet enhver omtale af Elrich fra hendes artikel. Ingen forklaring på ændringen vises. Har Kramer's folk hoppe pistolen?

Update: The Gazette har mere.

lørdag den 28. marts 2009

Personsoeger Duncan Fletcher ...

Hvem vil være vor tids Duncan Fletcher? Fed op med udbredt finansielle sektor dobbelt-håndtering, spekulation og opportunisme i kølvandet i 1929 aktiemarked crash, som udløste den Store Depression en soft-talt, konservativ demokrat senator fra Jacksonville, Florida optrappet til at spille en medvirkende rolle i udformningen af post-Depression æra finansielle politikker.
Kendt tidligere i hele sin karriere for en tilbøjelighed til at side med banksektoren og store virksomheders interesser på politiske spørgsmål, Fletcher's crusading kampagne for at etablere mere effektive finansforordninger indtjente ham titlen " Dixie's tilbageholdende Progressive " (som en interessant udtagningsrettigheder, note hvor nøjagtigt Amazonas tags for Fletcher's biografi afspejle disse historiske nuancer).



Ud over både Securities Act of 1933 og Securities Exchange Act of 1934 , Fletcher spillede en afgørende bidrage rolle i udformningen af Glas-Steagall Act of 1933 . Mange analytikere mener, at ophæve denne akt (som blev gradvist whittled væk under pres fra banksektoren før dens ophævelse af den republikanske lovgiver under Clintons Hvide Hus i 1999) at have spillet en væsentlig bidragende rolle i USA's nuværende finansielle krise .

tirsdag den 17. marts 2009

Enders: Lokale aviser ondt ved at g�re digitale alt for godt

Mange lokale udgivere fremskynde deres falde med � � ~ gør for meget for Wella � � i form af digitale nyheder bestemmelse på bekostning af kvaliteten af deres aviser, medier analytiker Enders har hævdet .
Enders gjort bemærkning i sit svar på Johnston Press resultater for 2008, som den siger, "alt for veltalende" illustreret accelererende lokale [...]

søndag den 8. marts 2009

R�dhaj Head

 Jeg har dette maleri to år siden af baren, at jeg har været skitse seneste. Det var et bestilt arbejde for en ven, som jeg gjorde to versioner. Jeg troede, at jeg gerne vise det her for at oprette en lille sort og komme væk fra så meget grafit og sort kuglepen. Tegnene er baseret løst på mange af de folk, der frekventeres af sted dengang, herunder Med venlig hilsen (på bagsiden af bar), der har en skål med min fjerntransporter kæreste fra Texas som jeg knap nok få at se. Jeg har ikke længere en hestehale, men jeg stadig bære disse t-shirts med en jern-on billede, som jeg lavede til mig selv år siden. Jeg har altid haft den ordning, i dette maleri, jeg glemmer den størrelse, men det er omkring 20 noget med 30 noget. Tegnene synes humoristisk til mig, men måske alle kan se andre ting her. Anyway ..... her er det .

tirsdag den 17. februar 2009

soldaternes stemmer en v�rdi af op til 45 mandater


Med de to største partier halsog hals i deres race at bevise, at de skulle danne den næste regering, soldaterne stemmer kan give Likud formanden Binyamin Netanyahu et ekstra løft til at bringe ham til et dødt løb i form af mandater mod Kadima, ledet af Tzipi Livni.

soldater, søfolk, fanger, handicappede og offentlige ansatte, der arbejder oversøiske alle afstemning i særlige valgsteder steder, og deres stemmesedler er sendt i en dobbelt kuvert, der med den yderste kuvert inklusive personlige oplysninger om valglisten med henblik på at forebygge vælgeroplysning svig. Ud over 700 valgsteder på IDF og Grænsepolitiet baser, dobbelt konvolutter fra 194 hospital valgstederne, 1319 stationer for handicappede, 92 på ambassader i udlandet og 56 i fængslerne skal tælles af torsdag eftermiddag. mere

mandag den 9. februar 2009

Poll viser Lieberman som kommende valg" store vinder

Billeder
� Likud førende med 27 slots, Kadima inching tættere med 23; Israel Beiteinu og Labor med 17 hver; Meretz, haredi, arabiske partier forbliver uændrede.

Israel Beiteinu, ledet af Avigdor Lieberman, fremstår som den part, ville være mest styrket i februar 10 nationale valg, i henhold til en up-to-date meningsmåling offentliggjort onsdag. mere


Lieberman til fordel for Opdele Jerusalem, og den palæstinensiske stat. her

torsdag den 29. januar 2009

Harvard konstaterer tyranner er den store risiko for b? ikke internettet

Harvard konstaterer tyranner er den store risiko for b? ikke internettet - til opgave at finde st?lsen af faren af internettet for b? en Harvard team konstaterer mobning og chikane i hverdagen i langt h?e frekvens i forhold til �den relative sikkerhed� af online-community. Fuld rapport af Berkman Center for Internet & Society p?arvard University.

fredag den 23. januar 2009

Den midtnordiske Niveauer

Ak, jeg er ikke helt som henviser til den del af Hong Kong, hvor jeg brugte til at opholde sig, men en stigning i midten af niveau priss?ing af 'designer' clothing.�"Designer" virker som en meget dateres og brede kategori, der kan betyde alt fra b?oterede selskaber a la Prada til unge designere, der ikke har r?til at betale deres el bills.�Jeg formoder ordene " indie "og" h?ende "hj?e kategoriseringen en lille smule, men priss?ingen spille i det? �En forvirrende pulje til at blande sig i virkeligheden, fordi der er unge, indie designere, der s?er t?il langt over �� 1000, svarende til den stor pistol designers.�Men der er en ny anledning af designere, der erkender, at en ny generation af medarbejdere er ikke n?ndigvis vil v? i stand til at give sagde priss?ing, men vil ikke n? med at blive trange inden for rammerne af den h?street.�popularitet Pixie marked er et eksempel p?ette, og jeg kan kun se mere Pixie-look - alikes popping op p?ettet i l? af det n?e ?eller so.�

jeg kom p?v? af arbejdet i Barcelona-baserede designer Gemma Degara , hvis S/S 09 billeder blev flot skudt og pr?nteret en sp?ende print af japanske Samurai rustning (har Roberto Capucci's kriger p?rkninger om tankerne ...) og jeg bliver bare en generel f?se af, at stykkerne vil v? let at b?, optage og arbejde til de fleste mennesker garderobe uden alt for meget arbejde men stadig st?fint i sig selv som st?e t?..

Alle smukke ting og at v? ?ig var jeg bare overf? disse dejlige lookbook billeder og skal ske med den kun for, at du beder den evigt-bad Sp?m?t om "Men hvor meget koster det?" �Jeg f?, at dette sp?m?kun vil blive stadig mere relevant i 2009 og ikke l?ere kan jeg henvende mig til min n? op og henkastet sige "Man kan ikke s?e en pris p?reativitet!". a (Errr ... bare for at v? klar, jeg har altid ikke v?t i stand til at besvare sagde p?ldende kun fordi det er sv? at finde info ud uden at blive forvirret af engros/detail etc etc. .. og ikke fordi jeg er faktisk drejning min n? op ... det er for damn sm?il at g?nogen form for drejning.)
 Gemdegss091

 Gemdegss092

 Gemdegss095  Gemdegss096

 Gemdegss093

Anyway, Degara s?er hendes design p?tsy til priser, som er i $ 100 - $ 200 beslag, demonstrativ af, at mid-plan at jeg f? vil kun stige i ?... hendes A/W08-9 frit fald indsamling igen funktioner udskrive men omkring motiv Tovenes ...

 Gemdegetsy1  Gemdegetsy4

Jeg elsker enkelhed af denne plast l?n BELTED kjole ...

 Gemdegetsy3  Gemdegetsy2

neopren jakke er ogs?n god handel p? 80 og blot har brug for det * ahem * $ 800 Pierre Hardy neon pink neopren sandaler at opveje det (budgetl?ing i nogle omr?r giver mulighed for fantasising om groft dyre ting i andre omr?r ...).

 Neop1  Neop2

Hendes A/W08 samling er ogs?a href = "http://doshaburi.shop.multilingualcart . com /? lang_id = da & genre_id = 105 & tsuka_conv = EUR "TARGET =" _blank "> Til salg p?oshaburi , en online butik baseret i Barcelona, som ogs??er et v? af eksempler p?ette mid-plan prisfasts?else (alle det behov er et nyt design for at g?det virkelig ace ...). �

 Gemdegtee1  Gemdegtee2
Sheer panelled benvarmere? �Jeg f?en smule forudsigelig i disse dage, er jeg ikke? �

Gemdegleg

mandag den 12. januar 2009

Så sandt ......

 Vico C: 
Se que te hice mil heridas,
casi imposibles de sanar,
y Nadie GANA la Partida,
pues tu alli y yo aca.

Gilberto Santa Rosa:
Cuando el orgullo ingen te Deja,
Entrar da tiempo y da raza � n,
hø que callar todas sus quejas,
y hacerle caso al coraz� n.

Vico C:
fordi llorar,
fordi vivir ASA.

Gilberto:
fordi pensar para volver en mi.

Vico:
Que importa ya, que Tienen que decir.

Duo:
Si vinstoksorter ya, vinstoksorter por TI, solo por TI,
ayyy Amor.

Coro:
Vico:
nr. mig skøn mas con ESE rencor,
ikke mig dæk mas con la Soledad,
ikke hagas alianzas con el dolor,
ikke empeores mi virkelighed.
Gilberto:
Te doy hasta la luna con su esplendor,
te doy hasta mi sangre por tu Piedad,
doy lo que sea para que tu coraz� n,
mira lo GRANDE que es perdonar.

Coro:
Vico C:
Y ikke mig skøn mas con ESE rencor,
y no mig dæk mas con la Soledad,
y no hagas alianzas con el dolor,
ikke empeores mi virkelighed.
Gilberto:
Te doy hasta la luna con su esplendor,
te doy hasta mi sangre por tu Piedad,
doy lo que sea para que tu coraz� n,
sump lo grande que es perdonar.
Vico C:
Doy lo que sea para que tu coraz� n sump lo grande que es perdonar.

nanananana

Gilberto:
Que vas en hacer da nuestra Esquina,
al realizar que ya no estoy,
que vas en hacer con esta ruina,
si tu ingen estas no se quien soja.

Vico:
Si ya no duermes en la Noche,
si tu sonrisa ya no est? ,
Si nada Dejan los reproches,
regresa y no moser atra �s,

Gilberto:
fordi llorar,
fordi vivir ASA.

Vico C:
fordi pensar para volver en mi.

Gilberto:
Que importa ya, que Tienen que decir,

Duo:
Si vinstoksorter ya, vinstoksorter porti, solo por TI.
ayyy Amor

Coro
Gilberto:
nr. mig skøn mas con ESE rencor ,
ikke mig dæk mas con la Soledad,
ikke hagas alianzas con el dolor,
ikke empeores mi virkelighed.
Vico:
Yo, te doy hasta la luna con su esplendor,
te doy hasta mi sangre por tu Piedad,
doy lo que sea para que tu coraz� n,
sump lo grande que es perdonar,

Coro
Vico C:
Y ikke mig skøn mas con ESE rencor,
y no mig dæk mas con la Soledad,
y no hagas alianzas con el dolor,
ingen empeores mi virkelighed.
Gilberto:
Yo, te doy hasta la luna con su esplendor,
te doy hasta mi sangre por tu Piedad,
doy lo que sea para que tu coraz� n ,
sump lo grande que es perdonar,
Vico C:
Doy lo que sea para que tu coraz� n sump lo grande que es perdonar.

Gilberto: Hay heridas , Vico: ayyyyyy Amor,
Gilberto: imposibles de sanar, Vico: que hacer con este Amor,
Gilberto: Nadie GANA la Partida, Vico: ingen se quien soja,
Gilberto: fordi llorar , Vico: mig mata este dolor
Gilberto: fordi sufrir asi, Si hoy vinstoksorter por TI, Vico: en decirte,
Gilberto: Amor, Vico: regresa y no moser atra �s
Gilberto: que hacer con este Amor, Vico: ononono empeores mi virkelighed
Gilberto: Ingen se quien soja, Vico: te doy mi vida, te doy mi sangre
Gilberto: mig mata este dolor, Vico: Yo, yo aun te venero

Vico: ayyy Amor, Gilberto: que vas en hacer al realizar que ya no estoy aqui
Vico: que hacer con este Amor, Gilberto: si ya no duermes en la Noche y nada Dejan los reproches
Vico: ingen se quien soja,
Vico: mig mata este dolor, Gilberto: coraz� n regresa en mi,
Vico: te doy hasta la luna, Gilberto: Amor
Vico: yo mi vida entera, Gilberto: que hacer con este Amor,
Vico: y como tu ingen hø ninguna, Gilberto: ingen se quien soja.
DA � o: ingen moser atra �s .

mandag den 5. januar 2009

Yamanaka scooped om iPS (stamceller) patent ?!?

TMCNews rapporter den 4. januar 09:

tyske kemiske gigant Bayer AG ansøgt om et patent i Japan den 15 juni , 2007, for en teknik til at generere inducerede pluripotente stamceller, eller iPS celler fra menneskelige celler ifølge Patentmyndigheds data frigivet af søndag [jan 4].

Ansøgningen blev indsendt omkring tre måneder før en japansk team ledet af Kyoto University professor Shinya Yamanaka meddelte den vellykkede generation af iPS celler fra menneskelige celler.


Se også

lørdag 13 september, 2008. Shinya Yamanaka Kyoto arbejde fører til japanske patent på iPS

http://ipbiz.blogspot.com/2008/02/to-don-c-reed-on-getting-facts-straight.html

http://ipbiz .blogspot.com/2008/05/desperately-seeking-yamanaka-on-cirm.html

Robot 6 er du dækket

25 bedste tegneserier dækker af 2008 - fra Robot 6, det nye hjem i gamle blog @ Newsarama team .
Mere kunst fra:

Dave Johnson

Eddie Campbell

Chris Bachalo

Alex Ross

Joshua Hagler

Jon Foster

Steve Epting

Gabriel Ba

Sean Philips

Brian Wood

James Jean

Lee Bermejo

Tom r Hanuka

Gurihiru

Mike Mayhew

Jock

D'israelske

Takehiko Inoue

Tim Bradstreet

Massimo Carnevale

fredag den 2. januar 2009

Forcing løg

muligheden for at tage en hel herlig sæson af blomstringens daffodils, tulipaner og hyacinths indendørs vinteren er en realitet. En lyse blomstermotiver skærm og duftende aroma er altid velkommen, når sneen er på jorden og pakkesalg op for at holde varme uden er et must.
Amaryllis prangende , og paperwhites et populært favorit. Men nogen pære vil gøre. Du kan tvinge tulipaner , hyacinths , daffodils .