FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 25. november 2009

Hear No Evil, See No Evil, Speak No Evil

Enhedslisten Team - One Down, Two To Go ...

Afbilledet yderst til højre, en smirking Peter Thomassen sammen med Dennis Sheil, er, hvad der er tilbage af vanærede Mike Fordes \ "Unity Team. \"

Fordes to håndplukkede ja-sigere vist marcheret i lørdag 12. sep Labor Day Parade har endnu ikke officielt kommentar over afsløringerne af korruption og arrestation af Mike Forde.

Carpenters hele byen er undrer Thomassen og Sheil er ikke blevet fyret.

Det har været godt dokumenteret af uafhængige Investigator, Walter Mack at District Council officerer \ "involveret i det mindste onde uvidenhed \" af den korrupte adfærd fra selskaber som Tri-bygget og på linje, som menes at være to af de seks unavngivne entreprenører i anklageskriftet og var berygtede blandt tømrere som \ "cash \" virksomheder, men alligevel lov til at arbejde korrupte i årevis.

Thomassen, aldrig når meddelte delegerede eller medlemskab over afsløringerne af korruption, Mack opdaget og rapporteret om (Boom, Tri-bygget, på linje, Special Request, bl.a.), der finder sted på District Council.

\ "Jeg er helt chokeret, vi ikke engang ved, at der var rapporter fra Mack, \" en tidligere delegeret, der ikke ønskede sit navn, der bruges af frygt for repressalier sagt.

Næsten alle de tømrere, jeg har talt med på betingelse af anonymitet aftalt, Thomassen og Sheil \ "forrådt \" The Carpenters, har ingen \ "integritet \" og blev Forde's \ "største katalysatorer og forsvarere \" af Rådets "kultur korruption. \ "

Carpenters blev også klaget over at blive holdt i mørke, \ "det er latterligt, det har været over en måned, og vi ved stadig ikke, hvad der foregår på \". Hvor er den \ "harme fra vores såkaldte ledere. \"

Et ekko af den samme følelse var en anonym lokal 608 lærling, der deltog i hans fagforening møde og indsendt, \ "Hvad jeg var stød ved var, hvor kort og ubetydeligt mødet var. Man skulle tro at der skulle være spørgsmål, kommentarer, noget! Specielt da den person, der førte det sidste møde blev anklaget for nogle alvorlige krænkelser. Måske måske bevirke at vore ex EST er på afvænning og anklaget for nogle endnu værre lort. \ "

Vanærede korrupt tidligere tømrer chef Mike Forde, sammen med ni andre blev anholdt og sigtet en 29-count anklageskriftet den 5. august 2009 for korruption, afpresning, bestikkelse og mened, i en sammensværgelse, der strækker sig over et årti, der omfatter seks entreprenører, business agenter, business manager, fond trustees, tillidsrepræsentanter, medarbejdere, Rådet medarbejdere og testet positiv for brug af kokain.

UBC General formand Douglas McCarron fyret Forde, lokale 608 business manager, John Greaney og lokale 608 virksomheder agent, Brian Hayes, den 13. august, og bestilte en "nødhjælps tilsyn" af District Council og udpegede Vice President Frank Spencer, supervisor.

I et brev til medlemskab tilsyn Spencer skrev han vil holde medlemskab \ "opdateret regelmæssigt \", hvad det så end betyder. Siden udsendelse af breve, McCarron og Spencer på råd hjemmesiden, har der ikke været nogen \ "normal \" opdateringer.

En velinformeret kilde i Rådet fortalte mig Spencer er \ "fuldstændig clueless til omfanget af korruption. \"

Føderale myndigheder siger, at District Council Undersøgelserne fortsætter.

Forde og ni andre erklæret sig ikke skyldig efter en langvarig føderale og byens fælles sonde. Hvis dømt Forde ansigter op til 50 år i fængsel.