FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

fredag den 6. november 2009

Kylling Galore

Hvis der er et bedre stykke kylling, Hanen fik det.

Hvis der er et bedre stykke kylling, Hanen fik det.

Hvis der er et bedre stykke kylling, Hanen fik det.

Har du brug for at læse det igen? Er tre gange nok? Har det allerede gjort dig fortvivlelse for menneskeheden? Lige der, midt i disse elleve små ord, ligger en encyklopædi i sindet-råd skrald. Kylling-en kvindelig og dermed værdiløs som agent for sit eget liv, er ejet af hanen og af dig. Hanen tager hende til seksuel nydelse, og du ... Nå, det er mellem dig og bryst-forstærket, blinkede, flirtende, bikini-klædte fugl.

At den seksuelle og voldelige er endnu en gang, smelter sammen med kødet-pushere er trist og ked nok. (Se hjerter i logoet? Kærlighed og død i fangeskab i intim omfavnelse!) At det depraverede drama bør gennemføres i de rige af dyr på vores nåde er endnu værre. At Kylling Galore også tilbyder op svin, fisk og rejer får os til at gyse på den reklame billeder, der kunne have været.

(Tak til Dr. Aubade til henvisningen.)






Addendum: På en mindre opkast-inducerende notat, vil vi gerne kommentere teksten i øverste højre hjørne af billedet. \ "The Place For Ribs & Kylling ... The Way You Want It! \" Vi er vant til de vaner undgå at forplante sig udtryk som oksekød, i modsætning til \ "ko kød, \" og svinekød, i modsætning til \ "svinekød. \" (Ja, vi er klar over, at madtermaer alle er af fransk oprindelse og gjorde deres vej til engelsk, når de franske havde magten i England.) Og vi forstår, at tvetydige begreber som kylling skal medføre nogle psykologiske ubehag. Som i \ "Er det en kylling jeg spiser, eller nogle af et stof kaldet kylling? \" Men her, selv \ "ribben \" er omfortolket som navnet på en bestemt slags ting. (Du er ikke tilskyndes til at spise ribbenene den måde, du vil have dem, men i stedet den måde du ønsker det, selv om ordet gennemsigtig navne særlige dele af dyrets krop.) Igen, vi spekulerer på, om vores medmennesker er allerede for langt væk .