FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 15. november 2009

I juli offentliggjorde American Journal of Clinical Nutrition (AJCN) en meta-analyse af den ernæringsmæssige kvalitet af økologiske kontra konventionelle fødevarer skabe røre i medierne. (Se vores tidligere post) denne måned, American Dietetic Association (ADA) har offentliggjort et 'hot emne', der tager en mere holistisk tilgang til fordelene ved økologiske fødevarer. Ifølge ADA, er "Hot Emner '\" kort, koncis praksis og videnskabeligt baserede svar på aktuelle spørgsmål Registreret Dietitians (RD), kan modtage. \ "

Den "Hot Topic 'var medforfatter af Christine McCullum-Gomez, PhD, RD og Anne-Marie Scott PhD, RD af sult og Environmental Ernæring (HEN) Dietetic Practice Group (DPG) i ADA. I deres gennemgang de udfordrer den AJCN undersøgelse for \ "ikke at undersøge forskelle i kontaminanter (såsom pesticider, herbicider og fungicider rester) eller de mulige miljømæssige konsekvenser af økologiske kontra konventionelle produktionsmetoder. \" Further, forfattere hævder, at der er fordele til økologisk uden menneskelig ernæring.
Når de overvejer fordele og omkostninger ved økologisk versus konventionel landbrugsproduktion, er det vigtigt at overveje fordele og omkostninger for forbrugerne, landmænd, samfund og miljø. For eksempel til forskning i aktuelle på mange områder, viser både kort-og langsigtede fordele for vores befolkning og planeten med økologiske og andre bæredygtige produktions-systemer. Dokumenterede miljømæssige fordele ved økologisk produktion systemer omfatter reduceret næringsstof forurening, forbedret organisk materiale, lavere energiforbrug, reduceret indholdet af pesticidrester i fødevarer og vand og øget biodiversity.It er forfriskende at se ADA går denne vej.
Udfordringen for vores felt (diætetik) er til at forstå præcis, hvordan fødevarer og fødevarer er dyrket og fremstillet og virkningerne af disse metoder kan få for vores personlige sundhed og helbred i den globale environment.Disclosure: Jeg er en høne medlem. VORNÅR er i øjeblikket en af de hurtigst voksende DPG i ADA. (phew.. masser af akronymer) Tillykke til alle de VORNÅR medlemmer, der har arbejdet hårdt for at få dette skriftligt dokument, revideres og offentliggøres.