FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 12. oktober 2009

Som Koi Pond Liner er bedst?


Som Koi Pond Liner er bedst? Den Koi dam liner er en af de vigtigste stykker udstyr vil få for din dam. Det vigtigste formål er at forhindre, at dam vand fra siver ned i jorden. Der er mange typer af foringer til rådighed. Beton, glasfiber, stiv plast og fleksible foringer er de mest almindelige og hver dam foring har positive såvel som negative egenskaber. Kendskab til de positive og negative af hver vil hjælpe dig med at finde den bedste Koi dam liner til din dam.

* Konkrete dam bruges foringer skal betragtes som den længste varig liners. Folk, der var ved at bygge en permanent koi-dam, der anvendes beton til linje deres damme. Nogle af de ulemper, der er blevet opdaget med konkrete omfatter udsivning af giftstoffer fra beton i dammen, og den højere pris for indkøb og installation.

* Den glasfiber koi-dam foring betragtes som en af de bedste dam liners til rådighed. Den gennemsnitlige levetid for denne type af liner er cirka 50 år. De kan installeres let og de udvide til is uden revnedannelse. Deres eneste ulempe er en unaturlig udseende og den ekstra omsorg, der skal træffes med den landskabsmæssige at skjule det.

* Stive dam foringer betragtes de billigste i den kategori, og de har et naturligt look. De betragtes gode modstande af skarpe rødder samt sten, men deres ulempe er problemer med installation. Disse dam foringer kan ikke installeres nemt. Det er meget svært at grave den rigtige størrelse hul til at lægge foring i. Men det er et godt valg til koi-entusiaster i varme områder. De er høje karakterer i form af kontrol lækage.

* Fleksible dam liners have et minimum levetid på 20 år og menes at have en fast modstand mod vejrlig og kulde sprængning. De er helt ugiftigt, og du kan få dem for en brøkdel af udgifterne til konkrete dam liners. Disse dam foringer er bedst for næsten alle klima. På grund af deres vidunderlige fleksibilitet, du kan installere dem med lethed. Denne særlige form for koi-dam liner er nok den mest ofte købes.

Før du installerer en koi-dam foring du skal træffe beslutning om den placering, hvor du ønsker at placere dammen. Proceduren er at skitsere den form og størrelse med kridt og farvet snor. Efter dette er udgravningen af jord fra det markerede område. Hvis hullet er dybere end tre meter du vil sandsynligvis kræve en tilladelse fra den kommunale afdeling i din by. Endelig vil du fylde bunden af hullet med sand og salt til at bringe det nederste niveau. Nu er det udgravede område er klar til at imødekomme dine nøje udvalgt Koi dam liner