FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 4. august 2010

Fine Dining i Vancouver, BC

Calling all foodies! I denne uge Golden Plates Awards 2010, blev bebudet i Georgien Straight. Hofte, tidligere hippie uge, er en af de mest objektive seere Vancouver \ 's forbløffende, multikulturelle spisestue scene.

På B & B, har jeg haft gæster fra Tokyo rave om friskhed vores by \ 's japansk mad og gæster fra Taiwan juble over det store udvalg af Vancouver \' s kinesiske køkken. Bogstaveligt talt tusindvis af nye immigranter fra over hundrede lande bringer deres Mama \ 's hjemmebrugsundtagelsen madlavning til et hjørne cafe eller andet sted i byen. Så er der Stillehav skaldyr købt på kajen i morges, top-kvalitet BC og Alberta oksekød, lokale indfødte påvirkninger, vildtlevende vildt, organisk forsyninger og sofistikeret mad fusion eksperimenter. Til og om det går, og det \ 's svært at holde op med den stadigt skiftende deliciousness af denne by \' s 4500 restauranter.

Hvad jeg gerne om Straight \ 's årlige gennemgang er det \' s omfattende. Det erkender restauranter, som er populære og helårs favoritter såvel som dem, der peers i fødevareindustrien synes er fremragende.

Hvis du kommer til Vancouver, følg linket, planlægge og forberede dine smagsløg for nogle af de bedste og mest aventurous middag i verden.