FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 12. august 2010

En Lotta Terra Cotta



Det var en tilfældig bemærkning fra en ven, der gjorde mig til at indse konkret noget, jeg allerede var dunkelt opmærksom på: Andersonville er bare fyldt med stor terra cotta. Det er terra cottalectible. Terra cottalicious. Det er terrificotta. Det er terra cottacular. Det er det sted at gå, når du skal terra cotta.










Kongen og dronningen af Clark Street er dette par, den tidligere svenske American Bank Building til venstre, og ex-Calo Theater til højre.











Denne sidste pic der er en af to mest-nude pige bedecking den Calo Theater facade. Deres ret dekadent LEERS tage på en helt ny betydning med Andersonville's overtag som en populær bøsse og lesbisk destination.

Der er ingen mangel på frodige udsmykning og ingen ende på de mange forskellige stilarter. Beaux Arts hersker, men Sullivanesque, Deco, og klassisk er alle repræsenteret.









Hvis du er villig til at strække definitionen af Andersonville en smule, kan du hente endnu mere imponerende bygninger. De fleste mennesker sandsynligvis overveje nabolaget for at afslutte et eller andet sted omkring Foster, men inden for arkitekturen i det væsentlige løber hele vejen ned til Montrose, kontinuiteten styrket af flere store og smukke bygninger.









Og husk vores egyptiske bil reparation ven? Han er placeret i dette kvarter også!



Små mærkeligt, at Andersonville er på det nationale register over historiske steder.