FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 28. januar 2010

Kan Ehrlich Defeat O'Malley? Femte del

Hvordan ville en 2010 matchup mellem den tidligere guvernør Bob Ehrlich og nuværende guvernør Martin O'Malley spille ud? Vores forudsigelse er, at det vil se ud i 2002 og 2006 løb med små ændringer i fastsættelsen af resultatet.

Den Demokratiske opskrift på at vinde en Statewide race er at maksimere Demokratiske valgdeltagelse, navnlig i de tre store bastioner (Baltimore City og Montgomery og Prince George's amterne), og samtidig holde nettotab i resten af staten til et minimum. Den republikanske opskrift på succes er at maksimere GOP valgdeltagelse, få et afgørende forspring blandt uafhængige og flip nok moderate og konservative demokrater til at overvælde deres modstandere "Big Three. Her er, hvordan disse strategier spillet ud til Bob Ehrlich i 2002 og 2006.


Ehrlich I 2002 vandt valget med 66.170 stemmer, og tabte i 2006 valget af 116.815 stemmer, en gynge på 182.985. Hvad regnskaber for at gynge? Demokraterne stablet op udkanten af 253.862 stemmer for Townsend og 279.769 stemmer O'Malley over Ehrlich i deres Big Three, en nettoændring på blot 25.907 stemmer. Så de tre store ikke ændre resultatet. Den besluttende jurisdiktioner var Baltimore, Anne Arundel og Harford amter. Ehrlich vandt dem med 160.247 stemmer over Townsend, men vandt dem ved blot 61.783 stemmer over O'Malley. At nettoændring af 98.464 stemmer var i sig selv nok til at hånden valget til O'Malley. Resten af staten bidraget med et netto sving med 23.128 stemmer til demokraterne, et mindre bidrag end de tre store.

Vi mener, at Ehrlich's præstationer i Baltimore, Anne Arundel og Harford amter vil blive et sted mellem hans 2002 og 2006 marginer, formentlig tættere på 2002 på grund af den dårlige tilstand i økonomien. Dette taler for et tæt valg, bortset fra én ting: den øgede demokratiske registrering fordel. Siden 2002-valget, har Demokraterne tilføjet 126.739 registranter i Prince George's County, 70.186 registranter i Montgomery County og 47.780 registranter i Baltimore City. Den filippinske regering har tilføjet lidt 73.479 registranter Statewide. Hvis bare 40% af disse nye Big Three Demokrater vise sig at stemme for O'Malley, der giver demokraterne en ekstra 100.000 stemmer - et bolværk mod en beskeden forbedring i forhold til 2006 Ehrlich i Baltimore forstæder.

Bob Ehrlich har brug for en historisk valgdeltagelse kant af GOP, store anti-O'Malley valgdeltagelse ved uafhængige, en frygtelig for og kampagneeffektivitet af den etablerede, en forsvinden af nyregistrerede Obama Demokrater og masser af penge at vinde. Af disse faktorer, er kun de penge, der kan ske. Det betyder, Martin O'Malley, selv med alle sine problemer, er favorit til at besejre Ehrlich for anden gang. Lad os være konservativ, og kalder det en midt-til-lav encifret sejr.

tirsdag den 26. januar 2010

Bare venter

Vejret i november har været fantastisk. Temperaturerne har ligget omkring 10 grader Celsius og derover. Der er næsten ingen regn. Men jeg ved, at alle kan skifte på et øjeblik, og vintervejret sætter ind
Mit vejr prædiktorer er klar og venter.


Den seneste tilføjelse er Grim, der sidder på toppen af stillingen ved hoveddøren. Jeg spekulerer på, om nogen sne vil vove at sætte sig på ham?

Så er min trofaste Gary de Gargoyle, der har graced dæk i et par år. Plejede jeg at tage ham ind i vinteren, men han fik drillet af drengene i hætten over på GardenJoy plads. Så nu er han tappert sidder udenfor hele vinteren, blot venter på at lade mig vide, hvad vejret er.


Husk det sjove haven sjov måde jeg gjorde sidste år? Jeg har det hang i bunken hegnet blot venter på det væmmelige vejr at ankomme. Tag et kig og se, hvordan jeg gjorde det. Der er en sød digt, der går med det, og det ville gøre en sjov gave til vejret watcher på din gave listen.


Er du bare sidde og vente på den vintervejret til at ske? Jeg ikke jeg har nydt denne vidunderlige vejr.
Tak for at tage tid til at besøge i dag.

Sendt til tunge brug på Crafty Gardener blog og hjemmeside.
(tilføjet som en person er ved at tage mine indlæg og bruge dem på deres hjemmeside) Disse websteder er havesting mine indlæg / feeds / billeder. Jeg er ikke forbundet med furniturecustommade.com, designedgardens.com, tranquilgarden.com eller nogen steder skabt af NameMedia Hjem og Have websteder, der bruger mit indlæg (og måske dine) at fremme salget af de forskellige poster
Etiketter: vejr, sjov, vejr forudsigelser
Rediger - har denne post været reposted igen .. se for at se om din er der også ... de skifter hvert par dage, så hold øje med siden ... hvis det er klager
© Crafty Gartner Hvis du læser dette indlæg noget sted, men på min blog eller på Blotanical ... det er blevet stjålet. Jeg er ikke forbundet med eller give tilladelse til furniturecustommade.com, designedgardens.com, tranquilgarden.com eller nogen steder skabt af NameMedia Hus og have til at bruge mit indlæg til at fremme salget af forskellige punkter. De nægter at besvare e-mails og tage mit feed ned.

mandag den 18. januar 2010

The End of Days

Kære Real World,
Jeg hører det klamt bip af din immanent tilbage. Det har vækket mig fra en drømmende søvn fyldt med bleer, engorged bryster, kurrende og gråd. Som jeg groggily kig gennem et åbent øje, jeg er klar over den lodrette ækvator på min mave er ved at forsvinde, min baby sover igennem om natten (for det meste), og jeg kan effektivt drive en brystpumpe. Alt dette kan kun betyde én ting: Min barsel er slut.
De seneste tre måneder begyndte som de skøreste, mest surrealistiske, f \ 'ed op uger af min eksistens. Vores liv blev begravet under en 7 £ baby og ordene, \ "Hvad fanden skete der? \" Overtog hele vores hus. Jeg var granatchok, traumatiseret og helt overvældet af vores lille datter. Nu, hvor jeg \ 'm ved enden af disse tre måneder, jeg føler ... overraskende okay. Selv den mindste smule tillid. Og tør jeg sige, lykkelig.
Mine damer og herrer, ligesom jeg har en baby. Og jeg tror, at der \ 'sa chance for, at mit barn kan lide mig.



Fordi jeg altid har elsket at gøre lister, her er en liste over hvad jeg \ 've udført i de seneste 90 dage:
1) fødte.
2) Nyttiggjort fra førnævnte fødslen.
3) Cried næsten lige så meget som en nyfødt.
4) Blev den menneskelige svarer til en malkeko.
5) Blev dygtig til at bevare shampoo. Betydning I don \ 't bruge det så meget som jeg plejer. Fordi jeg don \ 't bade så meget som jeg plejer. Hvilket igen gør mig lugter meget mere end jeg vant til.
6) lært, at jeg har \ "god \" sweatshirts. Disse fungerer som min kjole tøj til særlige lejligheder, som forlader huset.
7) forstå, at Target er som kirke for nye moms. Vi gør vores ugentlige pilgrimsrejse og kommune med andre unbathed moms i deres fineste sweatshirts, spundet af 100 procent ren bomuld og måske lidt Lycra. Vi prædiker til hinanden om mærker af flasker, formel og bleer, men kun når de er inviteret til at gøre det. Luften er fyldt med et dæmpet frygt for babyer græder og den rolige forståelse af, at når en lille krop satte sig i en indkøbsvogn begynder at hyle, ingen ond vilje vil kunne mærkes. Målet er et sikkert sted for selv de nyeste af moms.
8) lærte at værdsætte ironien pumpe i et fodboldstadion badeværelse stall omgivet af beruset kollegium børn, fordi jeg plejede at være en af dem.
9) lærte at sikre I \ 'm ikke ubevidst pumpe i den eneste ulempe stalden, så kvinden i kørestolen gør ikke \' t nødt til at vente 20 minutter for mig at slutte \ "min forretning. \"
10) lært, at når du bruger 20 + minutter i en stald med en pumpe, der lyder som en respirator, andre mennesker får bekymret over din velfærd og spørg hvis du har brug for hjælp.
11) Når du \ ve 'været puked den nok gange, du faktisk begynder savnede duften af baby spytte op på dit tøj.
12) Uddannet et menneske til at sove trygt From Dusk Till Dawn, så min hjerne kan fungere fra 8 til 5. Okay, virkelig det \ 's fra 10-ish til 6-ish, med lejlighedsvise 3 fodring.
13) Endelig, endelig slap alle frygt, angst og tvivl om sig selv for at være en ny mor og lærte at lige nydt min baby.


Jeg vil gøre mit bedste for at Skat hvert minut af denne sidste uge har jeg med min lille pige. For når det \ 's tid til at vende tilbage til fastsættelse af mit gamle liv, vil jeg savne hende så.

mandag den 11. januar 2010

Central Park bredde Bench: Del 2 - Byggeri

Med slibning komplet, er det tid til opførelse af det inddæmmede træ stråle bænk. Som jeg diskuterede sidste gang, vil bænken har to ben spredte ud i en vinkel fra toppen. Benene vil blive tilsluttet til toppen med mortise og Tenon snedkeri, som er en meget stærk fælles. Det er vigtigt, selv med tykke træ som dette, da benene ikke vil være vinkelret på toppen, og dermed vil fungere som en løftestang. Det fælles skal være ekstra stærk til at modstå fristelsen til at trække sig ud af toppen. En løsning på dette problem ville være at køre en stringer (træ eller metal) mellem benene til at holde dem sammen. Men det ville distrahere fra udseendet af bænken og med tykkelsen af dette træ, jeg tror, jeg kan slippe af sted med en mortise og Tenon fælles.

De er ikke at gøre noget mere af det inddæmmede træ, så Norm Abrams 'råd til at måle to gange og skære en gang er særligt kloge. Jeg tog min tid beregning af vinkler og måle de udskæringer (og dobbeltkontrol mine beregninger) at sørge for alt ville være perfekt. Alle fire vinkler af benet nedskæringer skal være identiske, så benene vil sidde i samme vinkel i forhold til toppen, og i forhold til gulvet. Ellers vil bænken ikke være plan, vil det ikke komme ind i toppen og holdent vil heller ikke blive stabilt på gulvet. Krydset skæres pirk vist nedenfor glider på overfladen af bordet så og sikrer et stabilt og præcist snit.

På grund af tykkelsen af træet, og det faktum, at når der skæres i en vinkel bredden af træet er tykkere (fordi du ikke skære lige igennem) Jeg var nødt til at foretage de nedskæringer på begge sider af benene og derefter sand i overflade. Du vil have en enorm savklinge til at gøre dette skære i én arbejdsgang!
Selvom benene ville være spredte og flade ud i en vinkel fra toppen, ville mortise passe ind i toppen på en lodret vinkel. Dette er for styrke, men også fordi at måle og bore en mortise i en vinkel ville være meget vanskeligt. Brikkerne nedenfor viser vinkel benene vil sidde på toppen og den dimension af den store tenons. De er igangværende at blive en fuld to inches i top.The tenons vil være nødvendigt at skære det meste i hånden.
Fjernelse af den øverste del over Tenon. Bemærk, at i modsætning til den nederste del af benene (som jeg skære hele vejen igennem, ovenfor) den øverste del af benene er nødvendigt at skære i den samme vinkel, men vinklen skåret nødt til at standse ved Tenon ...
... således at Tenon fremgår af ben i en ret vinkel til toppen, og at resten af benet, i hvilken Tenon er en del, er parallel med bunden skæres af benet. Med andre ord bliver ben et parallelogram (eller faktisk en rombeformede at være præcis), med en Tenon stikker ud i toppen i en ret vinkel til toppen flyet. Hvem sagde geometri ville aldrig komme belejligt?
At klippe mortise, vil jeg bore ud afsnittet skal fjernes med et bor trykke på og derefter firkantet det op med en mejsel. Jeg bruger en forstner smule, som er designet til at lave præcise træsnit, og er langt at foretrække frem for den fælles spade smule for denne type anvendelse. Jeg indstille dybdemåler af min boremaskine presse, således at hvert hul jeg bor vil være to inches dybe, samme som længden af min Tenon.
Den mortise afsluttet. Bemærk at jeg var nødt til at sand ned på bænken, da bestyrelsen var lidt skæv, og jeg ønskede at sørge benene ville lå fladt på undersiden af bænken.
Lim anvendes til Tenon, klar til at blive indsat i mortise. Sørg for at tørre det passer til fælles at sikre, at det passer stramt! Jeg bruger Gorilla lim, der vil give en super stærkt bånd.
Og ben, fastspændt på plads.
Stay tuned for endelig slibning og efterbehandling!

tirsdag den 5. januar 2010

Soundsourze elguitar

Skal en elektrisk guitar anskaffes, så begynd søgningen på Soundsourze.com. Det er enkelt og smertefrit. Leveringerne vil selvfølgelig komme sikkert til dørs. De gør rigtig meget ud af at sikre el guitaren behændigt.
Hos Soundsourze modtager du hver gang den bedste service, billige priser, samt lækker kvalitet. Soundsourze yder 14 dages returneringsret og en hurtig handel. Uanset om du er helt nystartet eller temmelig rutineret, har www.soundsourze.com det rette instrument for dig.
Du kan få betjening fra Soundsourze, uanset om du er ude for at kigge efter guitartilbehør, percussion, harmonika, cello, kasser, basser, højtaler eller indspilningstilbehør.

Z GEN

MOM: \ "Girl, hvad betyder DC i Washington DC står for? \"
Tasha: uden tøven, \ "dot com \ "....
MOM:#$%^&^*()