FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

fredag den 31. juli 2009

Traek og slip Badevaerelse Design - fordele og Fordele

I betragtning af at vores appetit for hi-end, avantgarde teknologi bliver grådig af dagen, eksplosion af træk og slip badeværelse design software er ikke rigtigt, at mystificerende. Men hvad har virkelig forlod flere medlemmer af det indvendige design samfund helt i ærefrygt er den måde, hvorpå disse brugervenlige programmer har formået at vinde de bifaldsytringer af hvert fiks homeowner.

Ingen tvivl om, at disse kan downloades, alsidig og nem at arbejde med programmer er ikke bare om at have masser af sjov, men også giver en enestående indsigtsfuld oplevelse. Det er din chance for at give vinger til det kunstneriske geni i dig.

Your Dream Bathroom-blot et par klik væk

Hvis du fastholder, at oprettelsen af din drøm badeværelse tager mere end blot et par klik, kan du bedre at blive klar til invertsukker, at helt absurd tankegang. Her er, hvad disse programmer løfte:
Oprettelse nøjagtige, grafiske gengivelser af badeværelser er enklere end det faktisk lyde. Det giver dig mulighed for at tilpasse eksisterende motiver eller skabe noget forfriskende anderledes. Bortset fra at udarbejde den overordnede plan, kan du trække-og-slip alle eksisterende funktioner, fra Haandvasken, bruser og bad til belysning, møbler, inventar, frysere og meget mere. Den betagende vifte af materialer, teksturer og farver hjælper dig oplive dine planer som intet andet. Fra indviklede gulvfliser til æteriske væg papirer, du aldrig stækket på grund af manglende muligheder. Så du kan være sikker på at din nyligt konstrueret badeværelse er den ting, at Technicolor drømme er lavet af. Der er et svimlende udvalg af 3D badeværelse symboler at vælge imellem. Så du kan designe og redigere i 2D og 3D. Den sand mosaik af strålende farver, der viser dine drømme badeværelse fra forskellige vinkler er øje-blowing, hvilket giver dig en fantastisk følelse af plads og specifikationer. Den virtuelle gennemgang erfaring giver dig mulighed for at foretage de nødvendige forbedringer i design uden at flytte sig en tomme.

Nå, men jeg gætter nu Dem, hvorfor ikke kun husejere, men også badeværelse og fliser fabrikanter, indretning og detailhandlere er helt i thrall til det magiske af disse programmer.

Her er lige præcis, hvordan du kan generere 100 eller endog 1000's af positivt strålende Badeværelse Remodeling Idéer ... Hurtig! Og du kan nemt øge dit hjem værdi af flere $ 1000 hurtigt med disse 25 street-smart tip til Snavs Billige Hjem Forbedring

Laminat Cabinet Door Skader

lørdag den 25. juli 2009

Det skal man

Det var alt hvad jeg kunne gøre for at komme ud af sengen her til morgen. Der synes ikke at være mere end et par contiguous square inches for mig, at det ikke gør ondt. Heldigvis har jeg kun havde en mellemlang tung pose papirkurv kæmpe med (at have taget alt andet ud til gyde aftes) eller jeg kan blive liggende i indkørsel med det!

Jeg har få noget søvn lørdag nat, men blev indført ved 8:30 om søndagen, der skaber eller andet aktivt tikkende elementer ud af en sund på opgavelisten.

9, var jeg gør en hardware butik listen. Med 10, jeg var klædt og på 10:30, jeg gik rundt i køkkenet, tilføjer skruer til backerboard de områder, som det syntes ikke at være sikret ned. Jeg er også fast besluttet på "mellemledere" og lagt et par fliser på gulvet for at få en idé om, hvordan jeg kunne arbejde. En time senere var jeg på vej. Jeg startede med et stop for at få husholdningsartikler (en pose, som enten er stadig i trunk af mariehøne ellers var tilbage på Wal-Mart.) Så det var på Home Depot.

De ville ikke klippe stykke undergrundsbane tile panel til badeværelser, fordi "det ikke er træ." Fine. Jeg er vant til at blive en parkeringsplads spektakel og i går var ingen undtagelse. Når udenfor, jeg lagde fuld blad, parkering stedet ud for mariehøne, mønster opad. Så jeg foldet det så tæt på en halv som jeg kunne og skubbet på det, indtil det brød. Der var et par dømt som jeg fyld den deraf følgende to stykker i kufferten.

Jeg har også købt gulvbelægning klæbestof og injektionsmørtel. Moderen var ikke tilfreds med udvælgelse til køkkenet. Fin. Hun har for at gå tilbage med mig at vende tilbage og få den farve hun ønsker. I'm not going gennem denne en tredje gang.

Jeg var nødt til at klippe, men ukrudt langs drev, fortov og gangbro var ude af kontrol. Så meget som jeg hadede todo det, jeg busted den nye Weed Æderen at jeg gerne købte sidste år, men aldrig brugt. Det virkede utrolig godt, og jeg havde formået at gøre de fleste af de forreste i lidt mere end en time. Mine arme var allerede ømt. Hængende på at Weed Æderen for at lange ikke hjalp.

Og så feje op i rodet og indhalingstidspunkt alting omkring ... Ja, jeg betaler prisen i dag. Med interesse. På kreditkortselskabet satser.

søndag den 19. juli 2009

Irakiske undersoegelse ser video af misbrug

En offentlig undersøgelse af dødsfald af en irakiske civile i britiske militære varetægtsfængslet for seks år siden er grund til at åbne.

Baha Mousa, 26, døde under tilbageholdelse af soldater fra det tidligere Queen 's Lancashire Regiment efter anholdelsen på et Basra hotel med ni andre irakere.

I 2007, en britisk soldat blev fængslet for umenneskelig behandling og forsvarsministeriet har betalt £ 2.8m i kompensation.

Undersøgelsen, ledet af Sir William Gage, vil fokusere på død, fanger 'behandling og britiske hær metoder.

Den indledende redegørelse af Gerard Elias QC, rådgiver for den undersøgelse, forventes at tage to uger, og hele spørgen om året.

Det vil blive opdelt i fire moduler, som vil undersøge:

Historie "conditioning" teknikker, der anvendes af britiske tropper, mens afhøring fanger fra Nordirland i begyndelsen af 1970'erne til invasionen af Irak i marts 2003 Hvad er der sket med hr. Mousa og andre irakiske fanger Uddannelse og kommandovejen Etaper siden 2003, og eventuelle anbefalinger for fremtiden

Hr. Mousa blev arresteret på Haitham Hotel i Basra, hvor han arbejdede som receptionist, den 14. september 2003.

Britiske soldater leder efter våben fundet overgreb rifler, pistoler og mistænkes bombefremstillingsudstyr.

Hotel personalet insisterede de våben blev anvendt til sikkerhed, men hr. Mousa og ni andre irakiske civile blev taget til et flygtningecenter under mistanke for at være oprørere.

To dage senere hr. Mousa var død. En obduktion viste han lidt kvælning og havde mindst 93 skader på sin krop, herunder sprunget ribben og en brækket næse.

Efter en indledende undersøgelse af Royal Military Police, en seks-måneders domstol undtagelsestilstanden fulgte med syv soldater vender krigsforbrydelser gebyrer i forbindelse med hr. Mousa 's død.

I april 2007, alle på nær en blev afsluttet på alle punkter på Bulford Camp i Wiltshire, men cpl Donald Payne, 36, blev fængslet i et år og afskediget fra hæren.

Søvn

Han blev også den britiske 's første dømt krigsforbryder i henhold til Den Internationale Straffedomstol Act.

Retten martial afsløret forvirring blandt militære officerer om, hvorvidt "conditioning" teknik - den "blødgøringspunkt up" af fanger før forhør - var lovlige eller ej.

Metoder kan omfatte hooding berøve fanger søvn, samt gøre dem stå med knæene bøjet og hænder fremstrakt.

Anklagere fortalte retten martial teknikker blev forbudt i henhold til Genève-konventionen, men soldater sagde, at de var almindelig praksis inden for nogle militære enheder i Basra i 2003.

I juli sidste år arkiv indvilligede i at betale £ 2.83m i erstatning til familierne til hr. Mousa og de ni andre mænd tilbageholdt med ham.

Attorney General Baroness Scotland har fastslået, at enhver soldater vidneudelukkelsesgrund at undersøgelsen vil være immune over for disciplinære foranstaltninger, selv om det tyder på de har løjet eller tilbageholdt oplysninger tidligere.

Deres eget vidneudsagn også kan ikke bruges til at afgøre, om at retsforfølge dem, men beviser fra andre vidner kan stadig føre til en straffesag.

Næsten alle britiske tropper blev trukket tilbage fra Irak til sommer.

torsdag den 9. juli 2009

Edith Wharton gik disse grunde

Som jeg har tidligere skrevet, jeg tilbragte ferie weekend i Lenox, MA. Højdepunktet for turen var helt klart den dag, der tilbringes på Mount, Edith Wharton's sommeren hjem. Det er svært at vide, hvor man kan koncentrere sig, og jeg fandt næsten 90 fotos! Som en kendsgerning, jeg holdt påfyldning mit lagerkortet (enorme fotos!) Og var nødt til at holde sletning da jeg gik. Jeg mener, hvad jeg endte med var de bedste billeder af denne herlige ejendom. De nuværende ejere, Edith Wharton Restauration, købt ejendommen i 1980, men det var ikke før 1997, at de var i stand til at starte det omfattende arbejde, der er nødvendigt for at vende tilbage til bygninger og grunde tilbage til deres oprindelige herlighed. Arbejdet er i gang.

Jeg begynder med den begrundelse, og vil så gå videre til den udvendige af bygningen, efterfulgt af den bemærkelsesværdige interiør. Grund af boet er blevet genoprettet til deres tidligere herlighed - herunder drev i (som oprindeligt blev designet af hendes niece, bemærkes landskab arkitekt Beatrix Farrand), vandreruter og naturlige skovarealer, og især er de formelle haver og terrasser bag hjemmet. Disse formelle haver blev designet af Edith Wharton selv. Hun bygger sit design på det europæiske påvirkninger af hendes unge, især den italienske stil, som foreslog, at haver bør fastsættes ud som værelser og i samråd med de hjem og det naturlige landskab.

Her er udsigten fra veranda på bagsiden af huset. De skridt ned fra terrassen overgangen til en række terraced græsplæner førende ned ad bjerget mod skovomraader og kigge ud over bjergene.


Ser man til venstre ned kalksten "hallway ", man tager i fransk inspireret blomsterhave.
En række af plantningsrettigheder senge omgiver en lille pool med Edith Wharton's delfin springvand.



Og søger ind mod house.While denne haven var ganske dejligt, jeg var helt entranced af Italiante haven til venstre for huset. Billedet nedenfor er leder i retning af dette klassiske walled "private " haven fra bagsiden trin.

Og en zoom-in photo (elsker telefoto indstilling!!): Med henblik på de hemmelige haven - som er på et lavere elevation for at understrege den private karakter af rummet.

Den vedbend omfattet stenmure medtaget en række nicher med Darling lille trækasse bænke. Farvepaletten er helt hvid (astilbe) og grøn. Så enkelt, frodige og klassisk! Edith installeret denne haven med provenuet fra hendes nye "The House of munterhed ". Meget af dette haven skulle genoprettes eller erstattet i renovering - værd hver en krone! Jeg ønskede ikke at forlade landet.


Rock-bunke springvand (dette er en rekonstrueret udgave af den oprindelige) er lige så charmerende som den formelle delfin springvand i de franske haven.
Hvis du er en elskerinde symmetri (som jeg), det er bare så tilfredsstillende.



Stenen arkader og Pergola på den anden side af haven giver et dejligt pusterum fra solens heat.On ydersiden søger i (bemærk den opfattelse af huset gennem arch).
Et blik fra oven.
Og tilbage til huset.
Haven restaureringsprojekter begyndte i begyndelsen af 2000's. Landskabet arkitekt er Childs Associates i Boston; haven restaurering af Webster-Ingersoll i Sheffield, MA.

For et år siden, The Mount stod afskærmning, som jeg skrev om her, præcis et år siden. Mens tingene ser op - de har stadig brug for finansiel støtte med henblik på at fortsætte med den storstilede restaureringer og vedligeholdelse forpligtet til at føre op til ejendommen. Du overveje at gøre en donation.

Stay tuned for mit kommende stillinger om bygning og interiør!


Abonner på:: Surroundings::

torsdag den 2. juli 2009

BBC forsvarer 400-plus personalebehov paa Glastonbury Festival

BBC har forsvaret sin beslutning om at sende 405 personer til at dække Glastonbury Festival - næsten lige så mange som de 437 det sendt til sidste sommers Olympiske Lege i Beijing. 125 ansatte, 150 freelances og 130 kortsigtede kontrahenter var under arrangementet i denne weekend, i henhold til Mail on Sunday. BBC produceret 111 timer på [...]