FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 24. december 2008

Landskabsarkitektarbejde !!!!


Tja, det ser mere og mere som en rigtig hjemme. Vi samles en ganske mandskab i sidste weekend og fik alle vores landskab kantning/plastik/rock installeret sammen med en Newport Plum og Spring snekrabbe Apple træet. Det var et stort arbejde, men det hele ser flot ud. Her er Andy stående ved siden af min søde lille blommetr.  Vi har også haft en 325 m� stemplet konkrete patio installeret i ryggen. Jeg elsker det! Her er et par billeder, hvor du kan slags se det. Jeg vil prøve at få bedre dem snart.
Maddox fik en rive og skovl indstilles til at spille med for dagen fra Bedstemor Michelle. Han var med et pust arbejder i snavs.

 Som far, som søn.

 Der er krabber æbletræ i ryggen.
Eatin 'pizza til frokost. Jeg formoder, at alle har brug for en pause eller andet, ikke?





 Er det ikke nuttet! Jenna var så stolt over, at hun fik både grandmas springer i deres skovle på samme tid.

 Her er den højre side af huset. Ikke alt for spændende, men ikke det ser dejligt. Vi har nu lort, så jeg er nødt til at få et billede af, at alt for.
 , og i venstre side. Som vi tilføje flere planter og vores lort vokser der vil være opdateringer.



 Drivin 'de" graver "er Maddox's foretrukne ting at gøre med Grandpa.Thanks til alle vores fantastisk familiemedlemmer, der hjalp til at få alle vores landskabspleje projekter udført. Vi kunne ikke have gjort det uden dig!! Efter at have arbejdet hele dagen, Corey fremlagt af energi til hovedet til en 80'er part ned i Cannon .

Mød Grady James!! Katie & Danny leveret en smuk baby dreng på 3. om jul. Ikke er de en sød lille familie?
  Maddox var ikke til os at forsøge at få en anden skød ham i bassinet.
 4 jul!
 Vi gik til Apple Valley parade. Maddox havde en blast lytter til alle de musik og se hestene.
 Han gjorde en masse vinker uanset gik af.
BBQ! Lørdag aften vi gik over til Angie & Kyle's til middag. Drengene legede i poolen (og dermed Maddox er nøgne - det gjorde vi ikke bringe hans trunke).

Efter middagen tog vi drengene på en tur rundt i nabolaget. Det var sådan en smuk nat.

Billeder af drengene på middag. Ikke er de begge bare yndig?

Nå, ikke meget nyt at opdatere for vores familie seneste. Bare hænge ud efter ferie og arbejder på vores hus. Masser af udendørs projekter udført, så forhåbentlig ikke alt for mange flere til go.Maddox gør stor som altid. Han har travlt med svømning lektioner & gymnastik klasser denne sommer og elsker dem begge. Han er næsten 21 måneder!

Ingen kommentarer: