FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 5. oktober 2008

De gode håndværkere fra Opgaveformidling.dk

Opgaveformidling.dk er en hjemmeside hvis grundformål er at bygge bro mellem forbrugeren og håndværkeren. Opgaveformidling.dk simplificerer den tidskrævende procedure, som bygherren er nødt til at gennemføre ved indsamling af tilbud fra firmaer. Beskriv bare arbejdet på hjemmesiden. Mindst tre konkurrerende virksomheder vil kontakte dig med dét i sinde at tilbyde en pris. Den service som her tilbydes fra Opgaveformidling.dk er 100% fri for omkostninger og helt uden forpligtelser.
Med tiden er det blevet yderst populært og udbredt at få indhentet flere forskellige håndværks tilbud at sammenligne på nettet. Indtil nu har det været gjort sådan, at man ringer til firmaet hvis man har en opgave, der skal klares. Dersom det, som forventet, viser sig at denne udvikling fortsat udvikles bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som fremtil idag, vil den tradition meget hurtigt være et overstået kapitel. For fremover vil det være fagmændene som kontakter dig. Det kan ofte være et langsommeligt arbejde at ringe til konkurrerende håndværkere bare for at hente diverse forskellige forskellige bud at vurdere for og imod. Alene at lokalisere en håndværker som har overskud til at tilse arbejdets omfang er en større udfordring.
Opgaveformidling.dk er en god hjælp til at levere kontakten mellem fagmænd af enhver slags og de kunder, som mangler deres faglige færdigheder. Fremgangsmåden foregår på den måde, at du beskriver opgavens omfang og karakter på web-portalen Opgaveformidling.dk, og så er det ikke nødvendigt for en selv, at foretage sig yderligere.

Om meget kort tid rettes der hendvendelse til dig af 3 forskellige virksomheder, som alle ønsker at aftale tid til at se nærmere på opgaven og give et bud. Derefter vælger du ganske simpelt det bud, som dækker dine behov på den måde, som passer dig bedst. Det er dog uden tvungne aftaler at frembringe flere forskellige tilbud på Opgaveformidling.dk, så det skal ikke forstås som om at du er tvunget til at gennemføre en mulig aftale. Det er for øvrigt ganske gratis at forespørge et tilbud hos Opgaveformidling.dk, grundet at samarbejdspartneren betaler et symbolsk beløb som går til dét, at være indordnet systemet. Nogle kunne derfor tænke på, om håndværkerne inkluderer dette beløb fra sit abonnement i slutprisen, men sandheden er imidlertid en anden. De tilmeldte virksomheder forstår og accepterer at du, som bygherre, vil blive tilbudt adskillige sideløbende og konkurrerende tilbud.
Derfor tilbydes du den billigste pris de er i stand til at præstere, for at det er dem der vælges.

I virkeligheden er det sådan, at systemet sikrer at det bliver både lettere og billigere for forbrugere.
Håndværkerens fordel kan tydeligt ses på de ekstra arbejdsopgaver han bliver tilbudt, i forhold til tidligere tiders metode, hvor de søgende i reglen sporede fagmændene ved hjælp af lokal håndbogen. Denne, som han for øvrigt ligeledes måtte betale en pris for at holde sig præsenteret i. For specialisterne er dette lig med en helt målrettet reklame, i stedet for at betale til den lokale håndbog, diverse regionalhåndbøger mm.

Opgaveformidling.dk kan det lade sig gøre at fremskaffe prisoverslag fra malere, snedkere, murersvende, smedefirmaer, gartnervirksomheder, brolægningsvirksomheder, kloakmestre, indretningsarkitekter, samt alle andre alment brugte håndværksmæssige brancher, men ligeledes revision, web-designere mm.

Mange nye erhverv kommer til løbende, så man kan jo altid spørge. Det er jo ganske uden beregning og uden at du er forpligtet til at købe noget.