FART

Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

lørdag den 26. marts 2011

Websitet 3facadetilbud.dk hjaelper dig med at skaffe priser paa opgaven

Det at lokalisere flere konkurrerende søvarme specialister, bare for at fremskaffe lidt alternative uafhængige bud er et irriterende og langsomt arbejde.
Blot at få kontaktet nogle få specialister, med plads i kalenderen til at besigtige din opgave, kan som regel være en større udfordring. Spørg bare på arbejdet en enkelt gang i formen. Tre særligt udvalgte forskellige specialister vil derefter opsøge dig for at foreslå en pris på projektet. Den form for service er helt og aldeles gratis og komplet uden bundne aftaler.

I nyere tid er det ganske udbredt at få op til 3 tilbud via nettet. For søvarme firmaet, er det system en helt målrettet reklameindsats, sammenlignet med at skyde med spredehagl i diverse regionalhåndbøger, den lokale telefonbog, husstandsomdelte lokalaviser og dets lige. Hidtil har metoden været, at du selv må ringe til de konkurrerende søvarme fagmænd fra nærområdet sideløbende, hver gang du har et problem, som kræver professionelle hænder. I det tilfælde at udviklingen stiger, vil denne traditionelle måde meget snart være slut.
For nu bliver det fagfolkene, som tager kontakt til dig.